Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, van itt olyan közülete...

Lányok, van itt olyan közületek, aki már több szűz srácnak volt az első?

Figyelt kérdés

mi a sztori? vagy ha több volt, akkor sztorik?

hogy teljesített a srác? ha több volt, akkor volt különbség köztük?

hány évesek voltatok?

hogy derült ki, hogy szűz?

megtett mindent, hogy ti is elélvezzetek?

2011. nov. 4. 23:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha gondoljátok lányok itt vagyok,örülnék ha akadna olyan lány aki értékelné hogy ő lehet nekem az első.

Kedves hármas válaszoló,lehet tudni hol találtál rá,hogy volt,milyen volt a beavatás? :-)

2013. szept. 14. 12:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Én 2 szűz fiúval voltam.

Az 1. szűz fiúval egy év járás után feküdtünk le mikor 16 évesek lettünk (1 hónap volt köztünk). Én is szűz voltam. Ügyes volt.

A második szűz fiú 20 éves volt, én pedig 18. Kb. 2 hónap után feküdtünk le. Ő is jó volt az ágyban, előtte pettingeltünk. Most a 2. "szűzzel" kapcsolatban vagyok :D Egy éve járunk. Szerintem már nem feküdnék le több szűzzel. Hosszú távra tervezünk, az egyetemi évek után kipróbáljuk az összeköltözést. Ha esetleg sok idő után vége lesz, akkor már nagyon extrém lenne egy velem egykorú szűz fiú, vagy pedig kisfiúk... mindkettőt kihagyom :D

L/19

2014. ápr. 17. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!