Buktatok már le szex közben?
Május óta együtt vagyok a pasimmal, ma délután jutottunk el odáig, hogy lefeküdjünk egymással. Ő már tapasztalt volt, én szűz voltam.
Ő jött fel hozzánk, mert nem terveztük, hogy ma fogom. Na mindegy. Az aktus alatt teljesen elfelejtkeztem magamról és elkezdtem sikítani az örömtől.
Szüleim benyitottak erre az ajtón és hát megláttak minket. Ez volt délután 2-kor, utána egyből elment a pasim, azóta nem szól hozzám az anyukám. Láthatóan haragszik rám. Apumat nem viselte meg a dolog, vele tudok rendesen beszélni azóta.
Volt már valakivel ilyen? Mi volt rá a megoldás? Mennyi időnek kellett eltelnie, hogy megenyhüljenek a szülők?
Semmi okod az aggodalomra, meg fog enyhülni:)
ha mégsem AKKOR ÁLLÍTS A HÁTÁBA EGY MÜANYAGVILLÁT
Anyukád nem mérges csak irígy egy picit XDXDXD
Kérdezd meg tőle egy nagyon mérges dulifuli pillanatban, hogy "irígy vagy?" és mosolyogj szemtelenül. Lehet, hogy szájbavág, de tíz év múlva a világ legjobb emléke lesz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!