Lányok! Ti megértenétek a pasitokat ez esetben?
Összejöttök egy rendes pasival, művelt, őszinte, ad a megjelenésére. Odafigyel a lány érzéseire, segít a bajban, törődik a lánnyal.
Egy idő után kiderül, hogy nagyon nehéz múltja volt, nem tudott megbeszélni szinte semmi sem a szüleivel, nem kapott elegendő szeretetet, magányos volt. Nem tudott normális kapcsolatot kiépíteni és ezek miatt egy örömlánnyal veszítette el a szüzességét majd ezután még rendszeresen igénybe vette a szolgáltatást is.
Ti megértenétek a pasitokat ez esetben?
20/F
22:01
Úristen, ezt most beláttam, hogy tényleg nekem nem is szex kell, hanem egy nő közelsége! :S Simogathassam, magamhoz ölelhessem, csókolhassam...
az 5. válasszal értek egyet, aki egyes válaszolo szerint kislány. szóval a kisfiu is ezen a véleményen van.
22/f
jaés igen, a szeretethiányt egy khurva nem fogja pótolni!
látod a kommenteken hogy a lányok 70%a sz@rdarabnak tartana, ne mond el, hazudj hogy szűz vagy! Ennyi! majd 20 év múlva elmondod
F18
Nem sértesz meg azzal, hogy lekislányozol, hiába próbálkozol ilyen kicsinyes sértésekkel :)
Én legalább a korom megadtam, és őszintén megmondtam a véleményemet. A kérdező pedig pont erre volt kíváncsi. Akármennyire is fáj ez neked - talán te is hasonló cipőben jársz? - ettől még vannak, voltak és lesznek is olyan nők, mint én, akik elvárják, hogy egy férfi képes legyen rá, hogy bizonyítson az élet egyik legalapvetőbb területén, a párszerzés terén. Hogy várhatnám el, hogy bárhol máshol határozottan, belátással járjon el egy olyan ember, aki ehhez gyáva, életképtelen volt? Másban is csak menekülni fog, mások segítségét kérni, mert úgy könnyebb, mint egyedül a sarkára állni, és megtenni valamit? Mert nekem ez jön le.
Persze mindig egyszerűbb sajnáltatni magunkat, mint tenni valami ellen - lásd túlsúly, szakítás, szeretethiány - hogy mennyi ilyen ember van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!