Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti megértenétek a...

Lányok! Ti megértenétek a pasitokat ez esetben?

Figyelt kérdés

Összejöttök egy rendes pasival, művelt, őszinte, ad a megjelenésére. Odafigyel a lány érzéseire, segít a bajban, törődik a lánnyal.

Egy idő után kiderül, hogy nagyon nehéz múltja volt, nem tudott megbeszélni szinte semmi sem a szüleivel, nem kapott elegendő szeretetet, magányos volt. Nem tudott normális kapcsolatot kiépíteni és ezek miatt egy örömlánnyal veszítette el a szüzességét majd ezután még rendszeresen igénybe vette a szolgáltatást is.

Ti megértenétek a pasitokat ez esetben?

20/F

2011. okt. 30. 21:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

22:01

Úristen, ezt most beláttam, hogy tényleg nekem nem is szex kell, hanem egy nő közelsége! :S Simogathassam, magamhoz ölelhessem, csókolhassam...

2011. okt. 30. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is így jártam, mégis kibírtam prosti nélkül...
2011. okt. 30. 22:12
 13/22 anonim ***** válasza:

az 5. válasszal értek egyet, aki egyes válaszolo szerint kislány. szóval a kisfiu is ezen a véleményen van.

22/f

jaés igen, a szeretethiányt egy khurva nem fogja pótolni!

2011. okt. 30. 22:25
 14/22 anonim ***** válasza:

látod a kommenteken hogy a lányok 70%a sz@rdarabnak tartana, ne mond el, hazudj hogy szűz vagy! Ennyi! majd 20 év múlva elmondod

F18

2011. okt. 30. 23:51
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem sértesz meg azzal, hogy lekislányozol, hiába próbálkozol ilyen kicsinyes sértésekkel :)

Én legalább a korom megadtam, és őszintén megmondtam a véleményemet. A kérdező pedig pont erre volt kíváncsi. Akármennyire is fáj ez neked - talán te is hasonló cipőben jársz? - ettől még vannak, voltak és lesznek is olyan nők, mint én, akik elvárják, hogy egy férfi képes legyen rá, hogy bizonyítson az élet egyik legalapvetőbb területén, a párszerzés terén. Hogy várhatnám el, hogy bárhol máshol határozottan, belátással járjon el egy olyan ember, aki ehhez gyáva, életképtelen volt? Másban is csak menekülni fog, mások segítségét kérni, mert úgy könnyebb, mint egyedül a sarkára állni, és megtenni valamit? Mert nekem ez jön le.

Persze mindig egyszerűbb sajnáltatni magunkat, mint tenni valami ellen - lásd túlsúly, szakítás, szeretethiány - hogy mennyi ilyen ember van...

2011. okt. 31. 00:58
 16/22 anonim ***** válasza:
nem
2011. okt. 31. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Nézd előbb utóbb ugy is elkell neki mondanod, és ha szereted jobb előbb mint utóbb...meg szerintem nem a múlt számit ha nem a jelen, szerintem az emberek 90% van olyan a múltjában amit meg bánt vagy megválotoztatna, ha szeret téged, túl fogja tenni magát rajta, meg megérti...persze ha nem tartod a kapcsolatod azzal az örömlánnyal a kapcsolatot semmilyen tekintetben akkor meg pláne :), az én barátom elmondod nekem olyanokat a múltjáról amit nem mindenki fogadna el, de mivel megváltozott meg az elején elmondta ezért elfogadtam olyannak amilyen :) meg a nem a múltbeli énjével járok meg szeretem hanem a mostanival :), szóval inkább előbb mondd el mert te is kevesebbet veszthetsz :) meg szerintem nem nagy cucc örömlánnyal az első, jobb mintha részégen egy buliban és másnap még a csaj nevére se emlékeznél :P
2011. okt. 31. 23:58
 18/22 anonim válasza:
vizsgáltasd meg van-e valamilyen sexuális betegsége ha nem akko uccu neki
2011. nov. 2. 14:00
 19/22 napietus ***** válasza:
az ilyesmit nem kell elmesélni. ha nem tudom, nem fáj, de ha már tudnám, nem tudnám tolerálni. piroslap.
2011. nov. 2. 14:01
 20/22 anonim válasza:
megérteném... nem ezen múlik egy kapcsolat.
2011. nov. 2. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!