Hogy lehet egy fiutól tapintatosan megkérdezni, hogy szűz-e még?
nem is a kérdésen van a hangsúly ugyanis:őszinte választ úgyis csak akkor ad ha nem "csakúgy" kérdezed hanem tervbe vetted őt mint pasit
egy fiú nem vallja be hogy szűz csak azért hogy tudjon a környezete vagy épp a beszélgetőpartnere min csámcsogni.
amikor már nemcsak barátként kérdezed akkor valszeg elmondja hogy az e lévén úgyis kiderül mennyire akrobatikus lepedők közt
"őszinte választ úgyis csak akkor ad ha nem "csakúgy" kérdezed hanem tervbe vetted őt mint pasit "
10. vagyok.
Hát sajnos pont belefutottam abba, hogy az első kedvesem nem volt oszinte ebben. Én PONT olyan fiunak akartam adni a szuzessegemet, mint ő, avval a plusszal, hogy legyen szinten szuz, es hát ő olyanokat mondott, amibol arra lehetett kovetkeztetni, hogy mar nem az. Csak akkor mondta meg, hogy szuz volt, amikor mar massal is lefekudt utanam... életem legnagyobb vesztesege ez.
:(
22:27es vagyok
nos értem de mi a célod?segíteni neki hogy összejöjjön valakivel ha még szűz?egyszerűen csak kiváncsi vagy?ésha az akkor lenéznéd
számos fiú még a barátnőjének is kitérő válaszokat ad mert náluk a referencia sokat számít
nomeg ha valaki nem szűz az általában fényezni szokta a korábbi partnereit(mégha nem is voltak annyira nagy számok) üzenvén a külvilágnak hogy mennyire ad a minőségre és az aktuális partnere becsülje meg magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!