16év van köztem és a barátom közt,3hónapja vagyunk együtt még nem feküdtünk le, még szűz vagyok, benne lennék az egészben úgy érzem bármikor, de valahogy ha arra kerülne a sor érzem hogy azt mondanám hogy ne. Ez szerintetek miért van?
Nos kedves kérdező, én is valami hasonlóban vagyok, hogy kezd vmi szerelem szeretet izé féle kialakulni, köztem meg egy 32 éves között... nos én 18 vagyok szóval köztünk 14 év van, én nem megyek bele, mert egyrészt nem vagyok olyan bátor, másrészt mert vannak itt még dolgok...; de ezt nem azért írom mert megvetlek vagy ilyesmi. Van ilyen nem pedofília, nem gáz, szóval a hurrogóknak üzenem, hogy a szerelmet meg a szüzességet nem években mérjük!!!
Nézd, ha megbízol benne és szereted, akkor vágj bele, igazából, könnyű dolgod van, mert ő 32 tudja, hogy kell lenyűgözni egy nőt (ill. nagy általánosságban ez így van). Szóval nyugi, de ha kételkedsz akkor inkább NE! várj vele még egy hónapot, ha meg spontán megtörténik akkor már nincs miről beszélnünk... remélem segítettem
Egyrészt a nők sokszor tele vannak ilyen értelmetlen gátlásokkal. Nálad is ez van.
Másrészt a pasik egész életét az tölti ki, hogy az ilyen gátlásokat megpróbálják feloldani, több-kevesebb sikerrel.
Beszéld meg vele őszintén a dolgot, valószínűleg minden pasirafinériáját be fogja vetni, hogy segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!