Ha nem lenne pénzetek, megtennétek hogy a szüzességeteket pénzért árulnátok?
100ezret még talán kiis fizetnék egy szebb szűz csajszinak egy éjszakára.... de 500ezer?? bebaszna xD
F/21
mi, 500 eFt-ból milyen jövőt tud megalapozni??? melyik országban élsz kedves válaszadó társam, mert itt a Kárpát-medencében ez egy 20 éves használt autó ára. ennyiért én nem lennék krva. meg kicsi ez az ország, és hosszú az élet. és csak a hegyek nem találkoznak...
szóval az ismerősöd kérdező nemcsak krva, de ostoba is.
29/n
Etus!
Nem így gondoltam. 500.000 valóban nem sok, de arra elég h pl kimenjen külföldre tanulni/dolgozni, elvégezzen valami sulit, suli után legyen miből elindulnia. Persze így se biztos, meg erre össze lehet szedni máshogy is a pénzt, de ha nekem lenne most 500.0000-em, nem kéne gondolkodnom h hogy jutok ki külföldre, hogy élek meg kint amíg nem találok munkát, miből tanulok, stb... Egy kisebb anyagi tőke alapja annak h később sikeres legyen. Ha soha nincs pénze, nem sok mindent kezdhet magával.
Én ha nő lennék prosti lennék! :)) persze nem útszéli, hanem olyan aki mellékállásban űzi, válogat és még élvezi is:)
Lennék amúgy most is, pasiként, de hát kinek kell egy 35 éves átlagos férfi?:))) a buzulás kizárt, az érett asszonyokra pedig erős túlkínálat van fiatal hímringyókból, akik esetleg hiába rosszabbak az ágyban ha a külsővel jobban csábítanak :))
Na szóval így jártam, se élvezet, se könnyű pénz :( :)
Én megtenném. Ha mondjuk nem tudom én milyen adósságom lenne, vagy a tanuláshoz kellene, akkor meg. Biztos nem élvezném, de kb. ez az egyetlen nagyobb pénzszerzési lehetőség fiatal, szűz lányoknak, máshonnan nem tudnám megszerezni a pénzt.
L/18
!!!++++szüzesség eladó++++!!!
kikiáltási ár: 5000ft lehet licitálni lányok!!!!
19f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!