Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év körüli szüzek. ti, hogy...

20 év körüli szüzek. ti, hogy bírjatok a szüzességet? nem hiszem el, hogy normálisan tudtok még gondolkodni. én már kezdek becsavarodni.19f

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 08:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a pedos rész durva :S
2011. okt. 22. 21:46
 22/26 anonim ***** válasza:
49%

Jah sztem a pedos részre a lolicon animék is rátesznek egy lapáttal, és nem csak ecchit nézek hanem néha ilyen hentait is... de azt csak mértékkel:D ha hónapokon át ilyet néznék átmenne a valóságba teljesen

Am meg ha ránézek egy 12 évesre vmi ilyesmi fogalmazódik meg bennem?: "áh már ő is jó lenne" vagy "ő tuti nem nézne le és szeretne" meg ilyesmik...

előző F18

2011. okt. 22. 22:29
 23/26 anonim ***** válasza:
na ne már.. azért az még gyerek!!
2011. okt. 22. 22:30
 24/26 A kérdező kommentje:

tökéletesen egyetértek az utolsó elöttivel.

csak 1 a baj...nálam túlmennek a dolgok az ecchi és lolicon meg hentai nézegetéssel...szoktam sokkal durvább oldalakon is járogatni.

egyszer volt 1 alkalmam 12 vagy 13 éves lehetett nem tudom, de azt akarta, hogy feküdjek le vele....igaz ez kb 2 éve volt....de SZERENCSÉNKRE akkoriban nem voltam olyan kiéhezett állapotban mint most.

most gondolkodás nélkül megdugnám.

de a célomhoz akkor sem kerülnék közel....mert nem a szex lenne a fontos számomra, inkább a szeretet és a szerelem.

2011. okt. 22. 22:35
 25/26 anonim ***** válasza:

hallod, 17 évesen megdugsz egy 12-13évest az csak pár hónap javítóintézet, sztem meg kellett volna tenned:S nem lennél ilyen frusztrált, am én is csak 17 körül lettem "beindulva" addig a wow világa kielégített, úgymond.

F18 előző

2011. okt. 23. 01:20
 26/26 anonim válasza:
Nekem 23 volt határkő. 33f
2011. okt. 26. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!