17 évesen (szűz lány) még az ujjazást sem élvezem szerintem mindent jól csinálok bár erre tudom hogy nincs szabály. Mit tegyek?
a problémám az hogy minden megvan ami kell mégsem érzek különösebben semmit,olykor fájdalmat.elengedem magam ellazulok nedves vagyok nagyon óvatosan 1 ujjal próbálkozom de innkább csak a csiklóim hoznak változást.kívül 2 3 perc után történik valami,de nem orgazmus csak hirtelen egy kis jóérzés aztán olyan érzékennyé válik a csiklóm hogy alig lehet hozzáérni.eközben egy nagyonkevés ***távozik a hüvelyemből is azért.de belülről ezt sem tudom elérni.
nagyon régóta próbálkozom mert azt hittem ez csak próbálkozás kérdése :S
Még nem vagy semmivel elkésve. Majd kitapasztalod, hogy neked mi hogy jó. Elsőre semmi nem működik tökéletesen. Persze ebben a pasidnak is nagy felelőssége van, hogy figyeljen rád, és kitapasztalja, feltérképezze a testedet. De az is segíthet neki, ha te megmutatod neki a csiklódat, mert a fiúk arról sem szokták tudni, hogy hol van.
Az is lehet, hogy túl szűk még a hüvelynyílásod. Lehet, hogy még növésben vagy, és idővel ez a probléma is megoldódik. Vagy "gyakorlás" során is kitágulhat kényelmesre, de ez is csak finoman, kellő odafigyeléssel.
Ne aggódj, én néhány hónapja vesztettem el a szüzességem. Előtte én is próbáltam magam ujjazni, különösebben semmit sem éreztem, bár 2 ujjal már inkább fájt. Hagytam az efféle önkielégítést és csupán a csiklómat izgattam. Ahogy leírtad..az a jóleső érzés, az a kifolyó kis nedvesség, és az ezután következő érzékenysége a csiklódnak már azt jelenti h csiklóorgazmusod volt. Az ilyet könnyű elérni a lányoknál. A barátommal pedig az első néhány próbálkozás után sikerült hüvelyi orgazmust is átélnem. Szóval nyugodj meg, lesz még bőven örömöd az életben. :)
17/L
23:15-nek üzenem, hogy bunkó
A kérdézőnek, pedig, hogy ne aggódj nem minden lány élvezi az újjazást, van aki csak az első után kezdi el élvezni, van aki még akkor sem, majd a barátoddal megoldjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!