16 az nem korai ugye?
Nem korai, ha érett vagy rá
(mint én ^^ L16)
Minek tervezed előre?!-.-
Majd akkor fog megtörténni amikor kell..
15 vagyok de most minek mondjam azt,hogy pl. 17 évesen fogom elveszíteni?! Majd akkor fogom amikor megtalálom azt a fiút,akit értékesnek találok ahhoz,hogy neki adjam magam! És lehetőleg már tudom,hogy nem csak azért van velem,hogy lefektessen... De te tudod.-_-"
ezt komolyan MEGTERVEZED? majd eljön az ideje, ha megtalálod az ideális srácot, és a tökéletes alkalmat.
14 vagy, de éretlen, mivel így gondolkodsz...
Szerintem se tervezgess. Örülök, hogy nem fogod magad "megkuratni" 16 évesen az első emberrel, de...azért az se legyen, hogy van egy pasid, akit annyira nem szeretsz, de HA már úgyis 16 vagy, akkor mért ne? Ez se legyen. Mert ebből csak rossz tapasztalat lesz, és sírás a vége.
Olyannal veszítsd el, akit tényleg szeretsz, és aki tényleg szeret. Meg persze akiben bízol, aki nem hagy el egy másik csajért [dugás után] mert annak jobb a segge, vagy akármi....
én 15 voltam, de figyi, mondhatják neked hogy korai, ha te nem úgy érzed...én kb 1 év után vesztettem el, azóta is együtt vagyunk, és nem bántam meg..szerelemből volt, van, lesz.
Ha te úgy érzed majd hogy itt az idő, akkor kell, az alkalmat nemszabad elszalasztani szerintem..Persze ne az első hét után már, mert akkor könnyen kihasználás áldozatául eshetsz :/
Legjobbakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!