Szerintetek a gyógyszer szedés miatt késhet a menstruációm?
hát nagyon remélem !
bizok benne .. és ezért is mnetem bele ebbe az egészbe mert mondta h tudja magát írányitani és soha nem volt baj belöle
Hát azért a psiknak kicsit egyszerűbb ez. Végül is nem ő lesz terhes, ha mégis szarul sül el. Neked kell megszülnöd vagy elvetetned. Ő akkor lép le, amikor akar.
Egyébként azért én azon is elgondolkodnék, hogy mennyire becsül meg a párom, ha ilyen kockázatnak tesz ki.
Meg a fiúk vhogy máshogy is gondolkodnak. Nekik a pillanatnyi élvezet, az, hogy esetleg gumi nélkül kicsit jobb, az többet jelent, mint a kockázat. Szerintem végig se gondolják, hogy esetleg ők sem tökéletesek, és ők is hibázhatnak.
Azért azt nem árt tudni, hogy a férfiaknál már azelőtt ürülhet ondó, hogy éreznék az orgazmust. Azt hiszi, hogy időben kivette, közben az eleje már belédment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!