Hány éves szűz emberre mondják azt, ott valami "baj" van ha még szűz?
Figyelt kérdés
NE gyertek azzal, hogy a szüzesség SOHA nem ciki és a többi, mert egy bizonyos életkornál MÁR AZ.2009. ápr. 30. 14:33
11/19 anonim válasza:
25 felett már van valami gond, a legjobb esetben csak az, hogy túl válogatós az illető
12/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem már volt két kapcsolatom, igaz csak 1 hónapig tartott mindkettő. 3 éve nincs barátnőm, kezdek aggódni mi lesz, így Velem.:(
2009. ápr. 30. 15:12
13/19 anonim válasza:
21 évesen még nem kell félned. Pasinál szerintem is olyan 25 felett már talán mozgósítania kellene magát... Most nem azért mondom, de van elég sok könnyen kapható lány ha annyira sürgetni szeretnéd és nem "az igazira" vársz....
14/19 anonim válasza:
szerintem 20 évesen már gáz... fiúnál.. csajnál is.. de mindenki saját döntése a dolog
15/19 anonim válasza:
A 21 még nem gáz! Én kicsit több voltam, mikor elvesztettem (lány vagyok).
16/19 anonim válasza:
Mások szemében gáz, ha még ennyi idősen is az vagy, de mondtad hogy volt kapcsolatod, akkor valószinüleg tetszel a lányoknak,(valakinek biztos) és akkor nincs akadálya hogy elveszitsd.Csajozz be.
17/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak!
A lehető legjobb ötlet,csak nem megy az olyan könnyen.:(
De mint korábban is írtam már rajta vagyok az ügyön.:)
2009. ápr. 30. 19:07
19/19 anonim válasza:
Az egyik kórházas sorozatban a reality tv-n volt olyan, hogy a csaj csak a férjével akart először szeretkezni és úgy adódott, hogy 30 egy nehány éves koráig nem tudott férjhez menni, és műtéti uton kellett eltávolítani a hártyát, állítólag annyira erős volt neki. Na az már ciki. De hogy ebből most mi igaz.
Lehet, hogy alapból olyan erős volt a hártyája, hogy ha 15 évesen vesztette volna el akkor is át kellett volna vágni, vagy már egyszer vissza volt varrva. Ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!