Hogyan nyúljak hozzá a barátomhoz ott lenn?
Figyelt kérdés
tudom, hogy nem bántaná ha béna vagyok de nekem ez kicsit égő
félek h rosszul csinálok valamit de most már hozzá kéne nyúlnom mert ő is "segített rajtam"
2011. okt. 8. 15:31
12/15 anonim válasza:
szerintem kezd el megcsókolni, amikor ő lenn, ''ruhátlan'' aztán fogd meg, egyszerűen! ( bár, hogy ez miért lenne egyszerű?) ha régóta ismered..akkor könnyebb de ha csak 1-2 hónapja, elég kínosan nézhet ki ha ott fogdosod..szerintem kérdezzd meg tőle, ha ''' bambábbnak lát'' csak jó élmény lehet neki, ha ő lehet a '' mester'':).... igazából nem is tudom, mit írjak.. attól függ milyen helyzetben akarod megfogni neki, ha csak éppen ül,mert ha fekszik, sokkal könnyebb lehet:)..szerintem várd meg amit neked megfogja ott.. ha megfogta, te is teljesen jogosan nyúlkálhatsz az övéhez, én igy gondolom de ha van jobb ötleted, tedd azt, sok sikert :)
13/15 anonim válasza:
Gumikesztyűvel és harapófogóval!
14/15 anonim válasza:
Nincs abban semmi égő, kínos ha megfogod a barátod szerszámát! Csókolózás közben lassan a kezeddel simogasd, egyre lejjebb, először esetleg nadrágon keresztül, majd aztán benyúlhatsz a gatyájába is és marokkal szépen (határozottan, de nem túl erősen) megfogod, és le fel húzgálod a bőrt rajta. Nem nehéz! :) Kezdetben lassacskán, és majd csuklómozdulattal gyorsabban is.
Nyugi, kezdetben énis féltem... de csak rávenni magad a nehéz, utána már karikacsapás!
15/15 anonim válasza:
csókolózás közben simogasd a mellkasát,hasát.amikor ő is viszonozza az érintéseidet,akkor más sínen vagy.én is így tettem.aztán elkezdtem kikapcsolni az övét egy huncut mosollyal,és megkérdeztem,hogy "ugye segítesz" és mivel tudta hogy ez az első eset,aztán megfogta a kezem,rávezette a lényegre,mikor kezdtem ráérezni elvette a kezét,és csak mondta hogy most ez milyen jó,vagy hogy kicsit gyorsabban,meg ilyesmi.de az első orálnál is ugyanígy volt,csak nem a kezemet vezette,hanem a "fejemet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!