Mondható hogy elvesztettem a szüzességem?
Szerintem ezzel még nem..
De már csak félig vagy az:)
Tökmindegy.Kézzel,szájal,egyéb eszközökkel csináljátok,akkor az már csak technikai kérdés,hogy betetted-e,vagy nem,szexeltek,és kész.
Azt meg jó,ha tudod,hogy az ilyen peches kislányok szoktak előváladéktól teherbe esni,mert nem húzol gumit.
ha a punci külsejére nem előváladékot hanem geczit kensz se lesz terhes a csaj ojaj már megin hülyeségeket prédikálnak.
válasz a kérdésedre: szüz vagy még, majd ha rendesen bedugod majd akk... de ez mit számit ennyire? ja, 17 vagy... jo...
"ja, 17 vagy... jo..."
ezt hogy értsem? mit akart ez jelenteni?
a szüzesség azt jeneti hogy nem volt sexuális kapcsolat, innentől attól függ kit kérdezel.
szerintem el, mivel már maga a petting is sex.
Rengeteg itt a hülyeség. A petting nem szex! Az petting, előjáték. A segédeszközöktől szintén nem veszted el a szüzességed.
Akkor veszted el, te is, ő is, ha már behatoltál teljesen. Ha ujjaztad, attól még ő is szűz. Te is az vagy. Majd ha túl lesztek az első, rendes behatoláson, majd akkor
A védekezéses hozzáállásod nulla. Jobban foglalkozz vele.
És olvass utána, tájékozódj.
Tudod, "kuki a nuniba" effektus, addig nem. : )
leginkább azért írtam a szüzet, mert ha most elváltok, mint mondtok majd a következő partnernek?
háát még szűz vagyok, de már félig bennvolt... -.-" nyilvánnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!