Szerintetek ciki az hogy még 21 évesen szűz vagyok és hogy még nem volt barátnőm?
AKKOR ÉN MIT MONDJAK , ÉN ELMÚLTAM MÁR 31 !!!!!!!!!!!!!!!
DE NEKEM NEM IS KELL SENKI!!!!!!!!!!!!!!
A TÉVEDÉSEK ELKERÜLÉSE MIATT MONDOM FFI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát elég gáz haveri köröd van... 21 éves létedre még normális barátokat se tudtál összeszedni... nekem legalább azok megvoltak. nem cikizett érte senki, hogy ugyanott tartottam 21 évesen mint te, 0 barátnő, szex még annyira se...
meg különben sem ciki, van akinek igy alakul, kész...
Hát srácok, elgondolkodtató, amit írtok, hogy 21 évesen még sehol senki.
Megmondom nektek őszintén, én már 25 vagyok, nézegetem az embereket, 20 fölött már minden srác kinőtte a gyerekkort, senkin nem látni, hogy ne lett volna akár egy barátnője is. Sőt, én szépen odafeltételezek mindenkinek egy barátnőt. :) Ugyanígy más is azt gondolhatja rólatok, mikor meglát, hogy áhh, biztos barátnője van, olyan jól néz ki. És megy tovább. És ez a jól néz ki, olyan szubjektív, hogy ha te nem is gondold magadról, hogy jól nézel ki, hisz mittomén nem vagy kigyúrt meg hű de helyes, a lánynak lehet pont ez jön be. És lehet pont téged nézett ugye... Nyugodtan merjetek ismerkedni, nem vagytok már tinik, már elő lehet venni a férfias oldalt, a kezdeményezőt, a kedves-aranyos srácot, aki szívesen beszélget és szívesen bókol, vagy mittomén, kedveskedni kell a lányoknak, finoman, nem erőszakosan. Csak hogy legalább a szimpátia kialakuljon, amire lehet építkezni. Abban a lány is segít, ha ő is akar valamit. :)
"Én nyugodt természetű ember vagyok! Annak semmi értelme ha vitát vagy balhét szítok. Inkább nem mondok nekik erre semmit."
Tévedsz! Van értelme! Nem biztos hogy velük szemben de ha nem állsz ki magadért akkor nem csoda hogy nem kellesz a lányoknak. A magabiztos embereket mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!