Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Okozhat valamilyen szexuális...

Okozhat valamilyen szexuális szokásbeli vagy pszichológiai aberrációt a későbbiekben (pl.10,20 vagy több év múlva), ha egy nő vagy férfi 20 évesen még nem "vesztette el a szüzességét"?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 19:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Hát pedig de. Van benne igazság persze, de nem az egész.
2011. szept. 29. 23:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

19L biztos rajtad már átment a fél város...

kérdező 17 alatt elveszíteni a szüzességet sokkal több problémát okoz,nem kell sztem felsorolnom, nem ciki 20-25 évesen sem szűznek lenni,mielőtt azt hinnétek apáca vagyok 19 évesen veszítettem el,hiába volt rá előbb is jelentkező,ez a mostani abnormális divat minél hamarabb szexelni,elég gáz hogy gyerekek egymással dugnak mert ugye az csak dugás amit két 14-15 éves csinál egymással,senki sem lesz kevesebb azzal ha később veszíti el

2011. szept. 30. 02:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Több gonddal jár, ha valakit már 14-15 évesen serényen hágnak...azok 20 éves korukra kiégnek.
2011. szept. 30. 07:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13

"...az illetőről is elmond valamit, hogy ennyi idő alatt nem talált senkit, akivel kezdhetett vna komolyabbat..."

A komoly kapcsolatot miért azonosítod a szexel?

Lehet, hogy volt már barátnője 3-4 is, de nem akarta csak úgy odaadni magát nekik...

Ha már valakivel "kezdeni kell valamit"az nálad már csak szex lehet? Szomorú

Van olyan ismerősöm aki első barátnőjét el is vette (egyetemen lett a barátnője) és mai napig nincs semmi baj a házasságával, úgy tudom 4 gyerekük is van és boldogok. (a feleségének is gondolom ő volt az első, de ezt nem tudom)

2011. szept. 30. 08:29
 15/20 Szesze ***** válasza:

Én is mindig gondnak éreztem ezt. Én 20 vagyok és néhány hete vesztettem csak el.

Első napokba utána iszonyat szarul voltam, hogy jó döntés volt-e. De aztán a szex is valamivel jobb lett, meg rájöttem ,hogy ez valamilyen szinte ahhoz kell, hogy igazán tudj felnőni.

Az a legfontosabb dolog, hogy miért? Miért vagy szűz?

Várod az igazit? rendben, ez normális, nem vagyunk egyformák, sőt valaki egyszer úgy fog szeretni ahogy senki más

Nem vagy elégedett magaddal, önbizalomhiányod van, azt hiszed nem vagy elég jó senkinek? na ez már nem olyan jó, el kell kezdeni önbizalomra gyúrni, mert mindenki értékes, és ahogy elégedett leszel magaddal máris megtalál a szerelem...

Gyerekkorban történt valami? hát akkor jobb ha pszihologushoz fordulsz, mert komoly dolgok is lehetnek, gondolom nem kell részletezzem...

Máég persze 1000 más ok lehet, erre te kell rágyere, nekem a másadik és az első volt kicsit keverve.

Nem a tünetet kell kezelni, hanem a gyökereibe kell nézni.

Amúgy a szex egyáltalán nem olyan nagy dolog ahogy szűzként az ember elképzeli, sőt ha szereted a másikat iszonyat jó tud lenni.

20L

2011. szept. 30. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Hallod én már ráizgulok SIMÁn egy 12 évesre is... és 18 éves vagyok, de egy 28 évesre is... szal kezdek megzakkanni:D Eddig 1x smároltam, ennyi. Bnőm nem volt. Most kezdem a partyface életet, oszt hátha, remélem nem a sitten végzem:D:D:D

Am lehet nem pedohajlamok csak kangörcs, már egy számomra nem igazán tetszőt is megdugnék szívesen:D

2011. szept. 30. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13

Nah az ciki amit írtál!

Mindig csak a rosszat látjátok a másikban, és mi van ha alkalma sem volt rá? Vagy várni akart még egy kicsit?? Ez olyan nagy gond????

Nem! Nem csak a kor számít, hanem az érettség. De nem csak ez számírt kivételesen, hanem sok minden. Van aki késöbb találja meg a szerelmét, van aki elöbb. Ennyi. De átom, csak rohantok a falba, mint egy esztelen ember..Mindennek eljön az ideje, mond meg nekem, hol van leírva hogy x idő elött el kell veszíteni?? Sztem sehol.

2011. szept. 30. 17:48
 18/20 anonim válasza:
80%

22:13-as, én 19 múltam mikor lefeküdtem a párommal, és egyáltalán nem ciki, sőt inkább okosnak tartom magam azért, hogy nem dőltem be egy tinipasinak se. Azok a volt osztálytársaim akik anno 14-15 évesen már hancúroztak és dicsekedtek is vele, kiégtek, koravének, esetlenek, holott a suliba jó nagy volt a szájuk. Engem pedig mindenki 16-nak néz...

25N

2011. szept. 30. 22:00
 19/20 anonim ***** válasza:

2011-09-29 22:13

Nekem alkalmam se volt rá,szóval kuss van.

2012. máj. 17. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:

2011-09-29 22:13

szánalmas vagy...

Csa röhögök rajtad, de hát nem csodálom, hogy ennyire lökött az emberiség.

Miért lenne ciki egy fiúnak?

Nagyon szánalmas és lenéző a gondolkodásod, a ciki meg az hogy ilyen ostoba vagy.

2012. máj. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!