Lány vagyok, és tök normális, csak eddig hülyékkel voltam körülvéve(nem ismeritek, most biztos jönnek majd a kommentek hogy te vagy a hülye, pedig nem így van) és még nem volt kapcsolatom..most viszont, úgy néz ki lesz, de nagyon parázok emiatt!! Lécci, nyugtassatok meg emiatt!! Köszi, elõre is..puszi:)
nem gáz, nekem 21 éves koromig nem volt barátnőm, mégis bevallottam, pedig fiu vagyok, ami elvileg még gázabb... de le kell szarni. aki szerint ez gáz, és otthagy emiatt, hát az elég szánalmas alak, nemérdemes foglalkozni vele. hidd el nagyon sokan vannak akik örülnének egy 19 éves csajnak akinek elsők lehetnek:)
2011. szept. 29. 15:39
13/20 anonim válasza:
hol laksz? :D -már ha esetleg mégsem úgy akulna minden, ahogy tervezed
2011. szept. 29. 17:05
14/20 anonim válasza:
19 évesen veszítettem el első igazi szerelmemmel,ma már a férjem,addig volt egy-két barátom de egyik sem volt komoly,úgy gondolom gyerekként nem is kell komoly kapcsolatnak lennie,hidd l nem ciki,tudod mi a gáz,ciki az ha 12-16 évesen veszíted el volt már jó pár pasid na az gáz
2011. szept. 30. 02:57
15/20 anonim válasza:
Nem ciki, sőt. Nem vesztettél semmit. Majd eljön az életedbe az akivel majd megtörténik , és ezt majd te is érezni fogod. Előbb vagy utóbb, senki nem fog lemaradni erről, inkább légy büszke magadra hogy még szűz vagy és nem feküdtél össze senkivel csak azért mert manapság ez divat! fel a fejjel, semmi para, majd eljön neked is a lovag :)
2011. szept. 30. 10:06
16/20 anonim válasza:
Sajnos manapság már az a lényeg, hogy mikor és nem az, hogy kivel.
2011. szept. 30. 10:09
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én még örülnék is neki, hiszen én is pont ugyan így vagyok.
18F
2011. szept. 30. 14:06
18/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt még azt is mondhatnám, hogy tök aranyos! :)
Én is 19 évesen vesztettem el az első lánnyal, akibe igazán szerelmes voltam, előtte is voltak barátnőim, de velük nem volt elég komoly, max pettingig jutottunk és nem is tartottak sokáig azok a kapcsolatok.
És megérte 19 évig várni. Pff, de még mennyire! :D 15 évesen megfogadtam, hogy 16 évesen elvesztem, 16 évesen kitoltam a határt 18 éves koromig, végül 19 évesen jött a nagy szerelem és nem bántam meg... sokkal de sokkal jobb, mint ha 16 évesen vesztettem volna el valami diszkóribanccal.
Szóval nem ciki, de elveszteni is sokkal jobb lesz! :)
2011. okt. 1. 14:26
19/20 anonim válasza:
A valóságot bevállalni sokkal jobb, mint azt , ami nincs is!
Aki emiatt fog kevésbé közeledni hozzád, azzal nem lett volna értelme egyébként sem kezdened!
Én ebben semmi cikit nem látok férfi szemel! Inkább kihívást!
2011. okt. 1. 19:48
20/20 anonim válasza:
Hogy ciki-e????? Nem csak ciki, hanem bűn is, hogy képzeled ezt a pofátlanságot, hogy nem dugadtad meg magadat 15 évesen, és nem vagy túl a harmadik abortuszodon, hát komolyan téged mágján kéne elégetni...boszorkány fúúújXD
(beszélgess anyukáddal ezekről a dolgokról ő majd elmondja, hogy vannak a dolgok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!