Fiúk! Előny vagy hátrány az ha a barátnőtök még szűz?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 17:48
11/21 anonim válasza:
Szerintem nem buta kérdés , mert sokan itt mondták hogy milyen jó nekik , bár ezekből nem tudom hány mond igazat , mert ez kicsit macerásabb mint állítják , nem azt mondom hogy szűzzel nem szexelnék ,de annyira maceráns plusz nagyon nehéz bánni azzal a lánnyal akinek a legtöbb mozdulat fáj , mert egy szűz lány az eléggé szűk a félelemtől legfőképpen és nagyon nagy fájdalmakat lehet okozni neki és ez azért nagyon kényelmetlen , míg egy nem szűz lány sokkal nagyobb esélyel tágul ki mivel nem parás és szerintem az hogy örömet lehet okozni a partnernek egy tök jó érzés , igaz a szükkel könnyebb elmenni ezt aláírom ,de azért megéri a fáradtságot szerintem . (félre értés ne essék nem akarom ócsárolni a szűz lányokat , mert nem olyan rossz velük ,se csak őket fel kell készíteni elég rendesen , én viszont mondjuk szeretem , ha gyorsan tudnak menni a rávezetések és tényleg a szexel megy el az idő .
12/21 anonim válasza:
Előny, de igazából teljesen mindegy.
14/21 anonim válasza:
nem is tudom, ha szűz lenne nem nézne le:D na nem lenne az, akkor meg gyorsabban elvehetné az enyimét! F18
15/21 anonim válasza:
Előny de nem feltétel. Az jobban zavarna ha tudnám hogy rajtam kívül csak 1 valaki volt az életében vagy voltak 20an. Utóbbinál több mint való keresnék más valakit.
16/21 anonim válasza:
én örültem neki nagyon amikor kiderült hogy még az :) mivel én is az voltam, bár már elmultam 21 addigra, ő meg 18 volt.
előny!
17/21 anonim válasza:
nálam előny, pláne hogy még én is az vagyok 18f
18/21 anonim válasza:
kétoldalú a dolog: egyrészről be kell tanítanod, másrészről jó tudni, hogy még nem próbálta fel senki. És kellően szorít...
19/21 anonim válasza:
hát igen tulajdonképpen ezt a kettőt kerülgettem , nagy vonalakban , de mint mondtam szerintem nem egyértelmű a kérdés , sokan szerintem csak úgy nyögik ,be hogy jobb hogy még nőkkel se voltak , érdemes kitapasztalni tényleg mindkettőt , mert szűz lánynál (sokaknál) nem csak a tanítgatásról van szó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!