Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzek! Ti felvállalnátok...

Szüzek! Ti felvállalnátok ország-világ előtt hogy még szüzek vagyok?

Figyelt kérdés
Mint például ezek a valóvilágos szűz jelentkezők.
2011. szept. 24. 20:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Ha híresség lennék, simán. Csak így lenne esélyem átesni a tűzkeresztségen. 23/F
2011. szept. 25. 00:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Simán mi benne a szégyellnivaló nem értem.

19/F

2011. szept. 25. 10:19
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Szerintem ez magánügy. Ha a szüleim, rokonaim kérdeznék, elmondanám, hogy szűz vagyok. De még a barátaimnak sem, konkrétan csak a legjobb barátnőm tudja, de ő tényleg megbízható és régi barátság a miénk, ő nem mondja el senkinek.

Ma már annyira felkapott ez a szüzesség téma, én nem érzem magam sem többnek, sem kevesebbnek azért, mert szűz vagyok. Ez csak egy állapot, ami majd elmúlik, remélhetőleg, azzal, akivel igazán szeretjük egymást.

Ez most, mint a fejfájás, az is csak egy állapot, mégsem kürtölöm világgá. Ezzel nem azt mondom, hogy a szüzesség tök lényegtelen dolog, mert nem az, de ez csak rám és a leendő partneremre tartozik, senki másra.

16/L

2011. szept. 25. 20:12
 14/21 MarySue válasza:
Én anno simán elmondtam annak, akit érdekelt, hiszen nem tartottam szégyenletes dolognak. De az már akkor is távol állt tőlem, hogy címnlapsztorit gyártsak belőle. Szörnyűek ezek a paprikajancsik, nem érzik, hogy ciki a viselkedésük? És a szüleik? Ha az én fiam ilyen gyépés lenne, jól pofán verném :/
2011. szept. 26. 12:21
 15/21 anonim válasza:
felbizony.a15évemmel:D
2011. szept. 27. 17:50
 16/21 anonim ***** válasza:

fel hát

14/F

2011. szept. 27. 19:15
 17/21 anonim válasza:
nem vállalnám fel de szégyenembe megbasznák 1 lovat
2011. okt. 1. 15:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Chuck Norris hamarabb lerug
2011. okt. 1. 15:15
 19/21 anonim válasza:
a lóval hamarabb lehet végezni chuk noris fájdalmasabb a pörgő forgó szexrugása miatt
2011. okt. 1. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem vállalnám fel, amúgy meg legalább nem nézek ki ilyen ny.morékul mint ezek, jó persze egy adonisz sem vagyok, de ezektől 100* többre tartom magam...

Amúgy lelki okokból vagyok még mindig szűz, fogalmam sincs mikor lesz vége ennek a lelki nyavajának nálam...

20/F

2011. okt. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!