Szüzek! Ti felvállalnátok ország-világ előtt hogy még szüzek vagyok?
Simán mi benne a szégyellnivaló nem értem.
19/F
Nem. Szerintem ez magánügy. Ha a szüleim, rokonaim kérdeznék, elmondanám, hogy szűz vagyok. De még a barátaimnak sem, konkrétan csak a legjobb barátnőm tudja, de ő tényleg megbízható és régi barátság a miénk, ő nem mondja el senkinek.
Ma már annyira felkapott ez a szüzesség téma, én nem érzem magam sem többnek, sem kevesebbnek azért, mert szűz vagyok. Ez csak egy állapot, ami majd elmúlik, remélhetőleg, azzal, akivel igazán szeretjük egymást.
Ez most, mint a fejfájás, az is csak egy állapot, mégsem kürtölöm világgá. Ezzel nem azt mondom, hogy a szüzesség tök lényegtelen dolog, mert nem az, de ez csak rám és a leendő partneremre tartozik, senki másra.
16/L
Nem vállalnám fel, amúgy meg legalább nem nézek ki ilyen ny.morékul mint ezek, jó persze egy adonisz sem vagyok, de ezektől 100* többre tartom magam...
Amúgy lelki okokból vagyok még mindig szűz, fogalmam sincs mikor lesz vége ennek a lelki nyavajának nálam...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!