A lányok mostanában hány évesen vesztik el a szüzességüket?
Én 14 és fél évesen veszítettem el,a párommal akivel még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást.Nem bántam meg,mert olyannal veszítettem el akit egyszerüen imádok! :D
16\lány
a lányok átlagban 16-17. a normálisan nevelt lányok 17 fölött. a ribik 14.
az én elvem az, és az is volt, hogy először kormánykereket fogunk, utána f*szt.
FUUUUUUUUUUUU
ezt neked minek tudni?
egyébként egyedfüggő
Sajnos minden ilyen jellegű kérdésre adott válaszokban az látszik, hogy egyáltalán nem veszitek tudomásul azt, hogy minden ember más! És nem kicsit más!
Van olyan lány, aki 14 évesen teljesen kész lelkileg és testileg is a szerelemre és a szexre is, de van olyan is, aki 18 évesen se! És persze a szerencsén is sok múlik, hogy valaki mikor találkozik azzal, akivel tényleg érdemes megmerítkezni a szerelemben és a szexben! Nem lehet ilyen korhatárt húzni és lek..ur..vázni azokat a lányokat, aki korán kezdik! Ez tudatlanság! És alaptalan előítélet, ha általánosítunk! Persze van, amikor igaz, de Bőven van olyan is, amikor nem! (pl. Rómeó és Júlia)
jaj, ne gyere már a Rómeó és Júliával...abban a korban a születéskor várható élettartam nem érte el a 45 évet, egy 50 éves ember öregnek számított, a 60 éves ritka volt...persze, hogy korán kezdték...
és: aki arra nem érett, hogy egy motort elvezessen, az a szexre sem az, nekem ne mondd. a koruknál érettebb gyerekeket meg pont arról lehet megismerni, hogy nem játszanak felnőttesdit (nem dugatják magukat pl.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!