Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok mostanában hány...

A lányok mostanában hány évesen vesztik el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
értelmes válaszokat várok.
2011. szept. 23. 15:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. A hülyéskedőknek meg csak gratulálni tudok!
2011. szept. 24. 15:51
 12/27 anonim válasza:
36%

Én 14 és fél évesen veszítettem el,a párommal akivel még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást.Nem bántam meg,mert olyannal veszítettem el akit egyszerüen imádok! :D

16\lány

2011. szept. 26. 14:47
 13/27 anonim válasza:
100%
14:47 ne bizd annyire el magad...meg ezutan kezdodik a nagy elet!!! egyetem stb...lesz ott meg tobb is:D
2011. szept. 26. 14:50
 14/27 napietus ***** válasza:
94%

a lányok átlagban 16-17. a normálisan nevelt lányok 17 fölött. a ribik 14.

az én elvem az, és az is volt, hogy először kormánykereket fogunk, utána f*szt.

2011. szept. 26. 14:51
 15/27 anonim válasza:
100%
Sajnos túl korán....
2011. szept. 26. 15:21
 16/27 anonim válasza:
47%
hát...én 18 évesen veszítettem el, de nem álmaim lovagjával... akár 14 évesen vesztettem volna el a jelenlegi párommal, akkor talán jobb lenne. Tehát nem hinném, hogy az számít, hogy hány évesen...inkább az, hogy kivel.
2011. szept. 26. 18:18
 17/27 anonim ***** válasza:
26%

FUUUUUUUUUUUU

ezt neked minek tudni?

egyébként egyedfüggő

2011. szept. 26. 19:26
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
A normális estben 18-20. Akkorra talán rá ébrednek, hogy a mindenapi élet miatt, érzelmi és testi szükségletek miatt szükséges az ideális pertner. Igazságszerint a lányoknek ha viszket nem ismernek korhatárt mert gátlástalanok (tisztelet és megbecsülés a RITKA kivételeknek).Némejek (fiatal kortársak és pedifil egyedek)azt sugalják, hogy a szüzesség fogyatékosság amiből kikell gyogyitani téged.
2011. szept. 27. 10:34
 19/27 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos minden ilyen jellegű kérdésre adott válaszokban az látszik, hogy egyáltalán nem veszitek tudomásul azt, hogy minden ember más! És nem kicsit más!

Van olyan lány, aki 14 évesen teljesen kész lelkileg és testileg is a szerelemre és a szexre is, de van olyan is, aki 18 évesen se! És persze a szerencsén is sok múlik, hogy valaki mikor találkozik azzal, akivel tényleg érdemes megmerítkezni a szerelemben és a szexben! Nem lehet ilyen korhatárt húzni és lek..ur..vázni azokat a lányokat, aki korán kezdik! Ez tudatlanság! És alaptalan előítélet, ha általánosítunk! Persze van, amikor igaz, de Bőven van olyan is, amikor nem! (pl. Rómeó és Júlia)

2011. szept. 27. 17:22
 20/27 napietus ***** válasza:

jaj, ne gyere már a Rómeó és Júliával...abban a korban a születéskor várható élettartam nem érte el a 45 évet, egy 50 éves ember öregnek számított, a 60 éves ritka volt...persze, hogy korán kezdték...

és: aki arra nem érett, hogy egy motort elvezessen, az a szexre sem az, nekem ne mondd. a koruknál érettebb gyerekeket meg pont arról lehet megismerni, hogy nem játszanak felnőttesdit (nem dugatják magukat pl.)

2011. szept. 27. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!