Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért volt ez? (többi lenn)

Miért volt ez? (többi lenn)

Figyelt kérdés
A barátommal együtt vagyunk már 4 hónapja. 17 éves vagyok, ő idősebb nálam 4 évvel. Talán ő az első rendes kapcsolatom. Érzem rajta hogy szeret, és én is őt. Már volt minden csak konkrétan szex nem. Látom rajta hogy ő már nagyon szeretné, de azt mondta hogy tud várni. Már én is úgy érzem hogy lassan már jöhetne a dolog. Pár napja megpróbáltuk, vagyis hát belekezdtünk a dolgokba és amikor az jött volna hogy beteszi.. kiszáradtam és beszűkültem... Nem is paráztam rá, nem is féltem... és mégis.. más okot meg nem tudok. valami ötlet hogy mitől volt ez? valakinek hasonló?
2011. szept. 14. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem állsz még készen.
2011. szept. 14. 17:24
 2/10 D-card válasza:
100%
vagy tényleg nem készültél fel, vagy ink nem ő az igazi =) szerintem várj még vele ^^
2011. szept. 14. 17:27
 3/10 A kérdező kommentje:
lehet, hogy tényleg kicsit korai lenne így.. még kicsit várok vele aztán kiderül, hogy mi lesz hogyan lesz.. és ezt hogy még nem állok készen azt abból gondoltátok, hogy az agyam tudatalatti része irányított, hogy nem kéne, és azért alakult így.. vagy miből?
2011. szept. 14. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
használjatok sikosítót. am nem akarom elhinni hogy pasid 4 évig nem dugott, már bocs :D
2011. szept. 14. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:
szerintem ő az igazi, legalábbis úgy érzem :)
2011. szept. 14. 17:32
 6/10 A kérdező kommentje:
honnan szeded hogy nem dugott 4 éve? csak azt írtam hogy 4 évvel idősebb nálam :)
2011. szept. 14. 17:33
 7/10 anonim válasza:
72%
Lehet, hogy nem voltál eléggé felizgulva, vagy nem tudom, lehet, tudat alatt még te sem állsz készen erre. Legyen minél hosszabb az előjáték, pettingeljetek sokat előtte, figyeljetek nagyon jól egymásra, készüljetek fel az aktusra, és a síkosító használata sem árt. Próbáljátok meg többször is, és jó, ha nagyon figyel rád, hogy mi esik jól neked, mitől izgulsz fel stb, így szerintem biztos nem eshet baj, és könnyedén fog menni a behatolás. Egyébként szűz vagy, nem? 17/L
2011. szept. 14. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem állsz készen=nem vagy,nem tudsz annyira ellazulni,hogy átadhasd magadat az élvezeteknek.Dióhéjban.
2011. szept. 14. 17:56
 9/10 A kérdező kommentje:
még szűz vagyok. szerintem talán az hogy nem voltam eléggé felizgulva, pedig aztán máskor.. azzal hogy felizguljak soha nem volt gond, amikor megujjazott, amennyire lehetett nedves voltam.. azért nem értem az egészet. Amúgy mindig figyel rám hogy mi jó, mi nem jó, mi tetszik, mi nem. Szóval tényleg figyel rám. De szerintem még várok vele lehet h nem vagyok teljesen kész rá.. igazából idő meg van még :))
2011. szept. 14. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem történt példának: Egy évi együttjárás után elhatároztuk, hogy lefekszünk egymással. Amikor eljött az alkalom a barátnőm annyira össze volt szűkülve, hogy az ujjam sem fért be. Három eredménytelen kísérlet (három különböző alkalom!) után egyszer, amikor csak pettingnek indult a dolog és éppen olyan testhelyzetben voltunk, hogy erre lehetőség adódott, minden előzetes nélkül bedugtam neki.

Rám nézett és csodálkozva megjegyezte: Benn van! Mondom: Benn! És még csak nem is feszített.

Ennyit tesz az emberi pszihé!

2011. szept. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!