Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzen mennyi idő után feküdte...

Szűzen mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Én most 1 hónapja ismerem a srácot. És nyilván nem most akarok lefeküdni vele, de majd eljön a dolog, csak mennyi idő után? Mert ha túl korán, akk könnyen adom magam, ha meg túl későn, akk az a baj. Szóval mennyi az ideális szerintetek? kor/nem?
2011. szept. 14. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

hát majd amikor úgy alakul. ne tüzzél ki időkorlátokat!

nincs ideális se. attol is függ hogy mióta ismeritek egymást, nem csak attól hogy mióta jártok. én barátnőmmel nagyon hamar összejöttem miután megismertem, de az első 3-4 hónap kb olyan volt mintha csak ismerkednénk, csak annyival volt több hogy csókolóztunk. utána kezdtek komolyabbra fordulni a dolgok, és végül további intimebb ismerkedés és sok petting után, 9 hónappal azután hogy összejöttünk történt meg. ami ha úgyvesszük 5 hónap körül lehetett volna ha korábbról már ismerjük egymást. ez igy soknak tünhet, de hetente 1-2x tudtunk találkozni, sokszor akkor is csak 3-4 órára, és így összeadva az alkalmakat, főleg hogy ágyig még ritkábban volt lehetőségünk eljutni, annyira nem is sok.

naszóval függ az előismeretségtől, a találkozások gyakoriságától, ennek megfelelően a kapcsolat előrehaladottságától, és persze attól hogy hogyan érzed jónak. de ne a meghatározott képletek szerint számold ki hogy mikor, hanem ahogy érzed. magad döntsd el, és úgy döntsd, hogy tudd, hogy mit fogsz tenni, és hogy ez egy és megismételhetetlen :)

2011. szept. 15. 18:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nagyon szépen köszönöm a választ:)
2011. szept. 15. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem keress egy oylan fiút, illetve várj rá, aki nem akar hamar ágyba dönteni, mert a válások nagyobb része azokból a kapcsolatokból születik, akik pár hónap után, még aházasságkötés előtt lefeküdtek. Tudom, sokan szidják a keresztény egyházak tanítását, de igazuk van. Ha lesz egy férjed, mit mondasz majd neki? Előtted már ennyi sráccal voltam, mert ők türelmetlenek voltak.
2011. szept. 16. 22:07
 14/15 Máffyn ***** válasza:
67%
10 nap utan..de mar regota ismerem es bizok benne
2011. okt. 11. 20:28
 15/15 anonim válasza:
53%
13 hónap után!16 éves voltam! 24/nő
2011. nov. 1. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!