Szűzen mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal/barátnőtökkel?
hát majd amikor úgy alakul. ne tüzzél ki időkorlátokat!
nincs ideális se. attol is függ hogy mióta ismeritek egymást, nem csak attól hogy mióta jártok. én barátnőmmel nagyon hamar összejöttem miután megismertem, de az első 3-4 hónap kb olyan volt mintha csak ismerkednénk, csak annyival volt több hogy csókolóztunk. utána kezdtek komolyabbra fordulni a dolgok, és végül további intimebb ismerkedés és sok petting után, 9 hónappal azután hogy összejöttünk történt meg. ami ha úgyvesszük 5 hónap körül lehetett volna ha korábbról már ismerjük egymást. ez igy soknak tünhet, de hetente 1-2x tudtunk találkozni, sokszor akkor is csak 3-4 órára, és így összeadva az alkalmakat, főleg hogy ágyig még ritkábban volt lehetőségünk eljutni, annyira nem is sok.
naszóval függ az előismeretségtől, a találkozások gyakoriságától, ennek megfelelően a kapcsolat előrehaladottságától, és persze attól hogy hogyan érzed jónak. de ne a meghatározott képletek szerint számold ki hogy mikor, hanem ahogy érzed. magad döntsd el, és úgy döntsd, hogy tudd, hogy mit fogsz tenni, és hogy ez egy és megismételhetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!