Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan lehetne kicsit nyújtani...

Hogyan lehetne kicsit nyújtani a szexet?

Figyelt kérdés
A barátommal már párszor próbálkoztunk, de sajnos mindig nagyon gyorsan elmegy. Mit csináljunk, hogy tovább bírja?
2011. szept. 12. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Még kisfiú. Meg kell tanulnia uralkodni magán.
2011. szept. 12. 20:56
 2/7 anonim válasza:
hát legyen egy gyors orál, kéz vagy bármi és utána nem lesz annyira gyors
2011. szept. 12. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hívd meg még egykét haverját, és ha az egyik végzett jöhet a következő ;)
2011. szept. 12. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
szeeeeeeeeeex
2011. szept. 12. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon viccesek vagytok. Az én párom 34 éves és negyed óra, húsz percnél tovább nem bírja, pedig nem most kezdte. Nehéz, de gyakorolni kell. Hát neki nem megy, hiába "gyakorolunk". :/

Elvileg mikor már majdnem elmegy abba kell hagyni, s mikor "lenyugszik" folytatni, s ezt ismételni. De neki koncentrálnia kell hogy ez sikerüljön is.

2011. szept. 13. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy könyv ami leírja pontosan, azt hiszem Tökéletes orgazmus a neve, vagy valami ilyesmi. Kipróbáltuk a párommal és tényleg jó. Amikor érzitek, hogy valaki már közeledik, jelezzétek egymásnak, de ne az utolsó pillanatban és álljatok le pár másodpercre és utána fojtathatjátok, ha már eleget gyakoroltatok hangolódjatok annyira össze ugyanezzel a módszerrel, hogy próbáljatok egyszerre elélvezni... szerintem olvasd el a könyvet, tényleg jó (egy eper van a borítón)
2011. szept. 14. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Saját gyakorlat szerint úgy tudtam elérni sok gyakorlás után, hogy néha akár több, mint egy órán keresztül is tudjak egy menetet húzni, hogy amikor kezdett túl "meleg lenni a dolog" (de még bőven az orgazmus előtt elkezdtem 3 jegyű számokat összeadni fejben. Ez sokat kitolt az időn, aztán, amikor már nem voltam képes koncentrálni az összeadásra, akkor abbahagytam a dugást és a számmal folytattam pár percig, majd folytattam előlröl! Ez hatásos tréning volt.
2011. szept. 15. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!