Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fura vagyok? Szűz létemre...

Fura vagyok? Szűz létemre vadabb (durva) pasikra vágyom és ha az első alkalomra gondolok is vadabb szexet képzelek el? 20/L

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 00:04
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
78%

én 19 vok és én is szűz, de hozzád hasonló gondolkodású lánnyal nem kezdenék ki.

nekem sokkal alacsonyabban van a rezgésgintartományom, valahogy az ilyen vadabb típusú lányok nekem nem jönnek be.

de ez 1 vélemény.

2011. szept. 12. 00:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy fura, csak ritka. Utálod ha egy pasi töketlenkedik és mindenféle romantikus hülyeséggel próbál közelebb férkőzni, ahelyett, hogy tenné amit kell. Ennek nincs sok köze a szüzességhez.

Én szeretem, ha egy lány így gondolkodik, de ezzel sem a romantikus fiúk, sem nyafi lányok körében nem leszel népszerű. Emiatt kár kiakadni, ez van.

26/F

2011. szept. 12. 00:27
 13/24 A kérdező kommentje:
én sem vágyom perverzekre, meg a vad alatt nem azt értem, hogy perverz dolgokat szeretnék csinálni, mert ezek a dolgok távol állnak tőlem, de nem kell egy olyan pasi, aki csak érzelgöskődik ott nekem, aztán még arra se képes, hogy elvegye a szűzességem
2011. szept. 12. 00:29
 14/24 A kérdező kommentje:

00:27 kösz

a romantikával sincs semmi bajom, de szerintem már unalmas, hogy sokan a romantikus filmek nyálas szexjeleneteit próbálják majmolni

2011. szept. 12. 00:32
 15/24 anonim ***** válasza:
hát kérdező, én detto ugyanilyen vok :D..
2011. szept. 12. 01:33
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
jhaaaj istenem egy ilyen nőt szeretnék az életembe majd,ki a szart érdekel a romantikus naplemente? húzzon a f@szba le azt induljon az éjszakai buli
2011. szept. 12. 01:58
 17/24 A kérdező kommentje:
nah végre, igy is kellenék valakinek...ez jó
2011. szept. 12. 09:44
 18/24 anonim válasza:

én is így voltam vele 1-2 éve...és hozzátenném én 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem a barátommal.. még most is vele vagyok,nagyon szeretem..jó vele csinálni mert tudja mit akarok.

22/L

2011. szept. 12. 13:21
 19/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat...megnyugtató, hogy vannak hozzám hasonló emberek...a mai fiatalokkal az a baj, hogy túl sok romantikus filmet néznek, s közben elfelejtik, hogy a szex nem azt jelenti, hogy két órán át csacsogunk az ágyban, s ha sikerül valamit összehozni jó, s ha nem akkor majd a pasi jelentkezik holnap is, hátha összejön végre a dolog.

Szerintem nem kell a sok nyálas duma szex közben, mert amúgy is azért feküdnék le valakivel, mert szeretem, nem kell ezt neki sem, nekem sem folyton közölnöm vele. Duma helyett inkább beszéljenek a tettek. Talán nincs igazam??

2011. szept. 12. 14:36
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

ugyanígy vagyok csak én még 15 vagyok!:D

de én se akarom ezt a jaj bocsi, bocsi dolgot..

határozottan, de mégis jól..:):)

2011. szept. 13. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!