Fura vagyok? Szűz létemre vadabb (durva) pasikra vágyom és ha az első alkalomra gondolok is vadabb szexet képzelek el? 20/L
én 19 vok és én is szűz, de hozzád hasonló gondolkodású lánnyal nem kezdenék ki.
nekem sokkal alacsonyabban van a rezgésgintartományom, valahogy az ilyen vadabb típusú lányok nekem nem jönnek be.
de ez 1 vélemény.
Nem vagy fura, csak ritka. Utálod ha egy pasi töketlenkedik és mindenféle romantikus hülyeséggel próbál közelebb férkőzni, ahelyett, hogy tenné amit kell. Ennek nincs sok köze a szüzességhez.
Én szeretem, ha egy lány így gondolkodik, de ezzel sem a romantikus fiúk, sem nyafi lányok körében nem leszel népszerű. Emiatt kár kiakadni, ez van.
26/F
00:27 kösz
a romantikával sincs semmi bajom, de szerintem már unalmas, hogy sokan a romantikus filmek nyálas szexjeleneteit próbálják majmolni
én is így voltam vele 1-2 éve...és hozzátenném én 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem a barátommal.. még most is vele vagyok,nagyon szeretem..jó vele csinálni mert tudja mit akarok.
22/L
köszi a válaszokat...megnyugtató, hogy vannak hozzám hasonló emberek...a mai fiatalokkal az a baj, hogy túl sok romantikus filmet néznek, s közben elfelejtik, hogy a szex nem azt jelenti, hogy két órán át csacsogunk az ágyban, s ha sikerül valamit összehozni jó, s ha nem akkor majd a pasi jelentkezik holnap is, hátha összejön végre a dolog.
Szerintem nem kell a sok nyálas duma szex közben, mert amúgy is azért feküdnék le valakivel, mert szeretem, nem kell ezt neki sem, nekem sem folyton közölnöm vele. Duma helyett inkább beszéljenek a tettek. Talán nincs igazam??
ugyanígy vagyok csak én még 15 vagyok!:D
de én se akarom ezt a jaj bocsi, bocsi dolgot..
határozottan, de mégis jól..:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!