Átszakadt a szűzhártyám vagy nem? Miből tudhatom meg?
Figyelt kérdés
A barátommal kipróbáltuk hogy milyen ha bedugja a péniszét. De abba kellet hagyni elég hamar (az most mindegy hogy miért). Akkor most átszakadt a szűzhártyám vagy nem? Mert egy kicsi fájdalmat éreztem meg utána picit véreztem is. De miből tudhatom meg biztosra?
hahaha de viccesek vagytok. Nem elvileg úgy volt h lefekszünk csak hazajöttek a szülők és ugrott az egész. Védekeztünk és nem mondom meg hogy hány évesek vagyunk! Itt most én kérdezek, nem te! Bocs!
2009. ápr. 21. 18:52
12/29 anonim válasza:
Már bocs de ebből a kérdésből lehet következtetni a korodra is! Mit gondoltál ha bedugja miért ne szakadt volna át? Nincs külön szobád hogy féltek a szülőktől vagy mi? :D És lehet lepontozni ;)
2009. ápr. 21. 19:08
13/29 anonim válasza:
Lóól. Ha nem lennél ilyen éretlen, akkor elmondanád. lefogadom h 15nél több nem vagy. Lehet h még soat is mondtam..:'D
18:45ös.
2009. ápr. 21. 19:09
14/29 anonim válasza:
Ne haragudj , de te kértél segítséget .... úgyhogy szerintem lehetne más hangnemet is használnod .... Először tisztába kellene lenned ilyen alap dolgokkal , hogy mivel jár , ha lefekszel a pasiddal , utánna " próbálja meg bedugni a péniszét " .... Nem gondolod ?
2009. ápr. 21. 19:30
15/29 anonim válasza:
Itt most én kérdezek, nem te, bocs... - pffff. Hú de nagy valakinek a szája...
Amúgy igen, átszakadt, de szerintem inkább arra gondolsz, hogy szűz vagy-e. Nem, nem vagy az, mert járt benned a párod pénisze.
2009. ápr. 21. 19:31
16/29 anonim válasza:
MEG IS ÉRDEMELTED EZT AZ EGÉSZET!
remélem egy örök életre tanultál belőlle, az elsőre fel kell készülni, és nem csak úgyˇ"bedugni"! lefogadom nem vagy több 14-15-nél!!!
lehet, h. nem kéne még szexelned, ha még ennyit sem tudsz!!!!
2009. ápr. 21. 19:48
17/29 anonim válasza:
Nem tudhatod meg. Szerintem azt sem tudod,hogy néz ki,ugyhogy ne is keresgéld..egyébként miért iylen fontos minden 14 évesnek,hogy megvan e még a szüzhártyája,ha már ugyis megpakolták?
2009. ápr. 21. 19:52
18/29 anonim válasza:
Mennyi idióta, kielégítetlen válaszoló...
2009. ápr. 21. 20:36
19/29 anonim válasza:
Most mi a f*szért kell b*szogatni.. segítséget kért nem szidást ha nem tudsz normális dolgot menny a p*csába:@
Irigy vagy h téged nem pakoltak meg fiatal korodban csak később? te nyomi ;)
2009. ápr. 21. 20:44
20/29 anonim válasza:
Kislányom!
Ha nem vagy tisztában a dologgal anyucidtól kérdezz mielőtt lefekszel valakivel.Amugy meg tul fiatal vagy még ehez térj vissza a barbi babához és ne akarj igazi babát pelenkázni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!