Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fél ennyi idősen? A...

Miért fél ennyi idősen? A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Mindketten 23 évesek vagyunk, de még nem volt köztünk szexuális kapcsolat.

Figyelt kérdés
Valamiért ő ettől nagyon fél, hárít és szerintem nem akarja a dolgot. Szeretjük egymást, de én már kétségbe vagyok esve, mert úgy érzem, hogy fél.
2011. szept. 8. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérdezz rá, hiszen az egészséges párkapcsolat része a szexuális élet! És persze az őszinteség... szerintem is valami önbizalom probléma lehet, esetleg rossz emlék vagy ilyesmi. Minél hamarabb tudakold meg, hogy mi a baj! És persze próbáld rávezetni arra is ,hogy te nem fogod őt kevésbé szeretni, mert egyenlőre még nem egy lepedőakrobata, gyakorolni kell :)
2011. szept. 9. 21:15
 12/17 öcsy válasza:
Lehet, hogy a fiúkat szereti, vagy neki más!!!!
2011. szept. 9. 21:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2011. szept. 9. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem, hogy miért jönnek ide rinyálni, ahelyett, hogy megbeszélnék a dolgokat? Ha pedig ez nem megy, akkor annak a kapcsolatnak semmi értelme.
2011. szept. 10. 03:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Próbáld meg egy őszinte pillanatban megbeszélni a dolgot! És segíteni neki az elhatározásban! pl kezdeményezéssel!

Mondjuk azzal, hogy belesúgod a fülébe, hogy "most hagyd magad" és ledöntöd az ágyra és előveszed a farkát és kielégíted orálisan. Lehet, hogy ez teljesen feldobja majd a kapcsolatotokat és feloldja az Ő feszültségét. Persze csak akkor, ha nem valami tényleg komoly és mély oka van a dolognak. Mert akkor meg orvos kell!

2011. szept. 10. 16:08
 16/17 anonim válasza:

Húú de durva!!!Én nem hittem hogy ilyen van...3 napot nem bírnék ki,hogy ne szeretkezzünk!Ha szeretitek egymást,1 éve együtt vagytok,ez nagyon gáz......

"Fél hogy terhes leszel" ez hülyeség,elég sok modja van ezt elkerülni,de hogy egészséges húszonévesek életének nem része a szexualitás mint az érzések kifejezése,nekem hihetetlen!

2011. szept. 11. 16:25
 17/17 anonim válasza:
Erőszakold meg és kész. A férfiak szeretik a kezdeményező lányokat.
2011. szept. 11. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!