Miért fél ennyi idősen? A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt. Mindketten 23 évesek vagyunk, de még nem volt köztünk szexuális kapcsolat.
Próbáld meg egy őszinte pillanatban megbeszélni a dolgot! És segíteni neki az elhatározásban! pl kezdeményezéssel!
Mondjuk azzal, hogy belesúgod a fülébe, hogy "most hagyd magad" és ledöntöd az ágyra és előveszed a farkát és kielégíted orálisan. Lehet, hogy ez teljesen feldobja majd a kapcsolatotokat és feloldja az Ő feszültségét. Persze csak akkor, ha nem valami tényleg komoly és mély oka van a dolognak. Mert akkor meg orvos kell!
Húú de durva!!!Én nem hittem hogy ilyen van...3 napot nem bírnék ki,hogy ne szeretkezzünk!Ha szeretitek egymást,1 éve együtt vagytok,ez nagyon gáz......
"Fél hogy terhes leszel" ez hülyeség,elég sok modja van ezt elkerülni,de hogy egészséges húszonévesek életének nem része a szexualitás mint az érzések kifejezése,nekem hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!