Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy van ez? Az előválladékban...

Hogy van ez? Az előválladékban a spermium meddig életképes?

Figyelt kérdés
A baráttommal egymást izgattuk kézzel.Azt tudom hogy az előválladék tartalmazhat spermiumot.Már majdnem elélvezett mikor abbahagytam (nem bírta tovább a csuklom)Bal kezével eltette a péniszét és jönni akart hogy bal kézzel kényeztett.Probáltunk figyelni hogy ne keresztezzük egymás kezét.Nem engedtem de már kicsit késő volt hozzám nyúlt.most kéne megjönnie a menszeszemnek és tampont használok.ebből nem lehet zűr
2011. szept. 7. 00:21
 1/7 anonim válasza:
70%
Ha nem élvezett el, akkor nemkéne, hogy probléma legyen, de nem ártott volna, ha megtörli utánna a kezét... ahogyan teis megtehetted volna. :)
2011. szept. 7. 00:24
 2/7 A kérdező kommentje:
nem élvezett el és elragadott bennünket az érzés
2011. szept. 7. 00:29
 3/7 anonim válasza:
70%
Szerintem kicsi az esélye, h teherbe esnél... de mégsem 0.... máskor jobban figyelhetnétek... Elég szar érzés, mikor csináltál egy baromságot, és az után pedig aggódni, h vajon megjön-e vagy nem... tapasztalat.. Legalább te figyelj oda jobban, mert az életed múlhat rajta!!!!
2011. szept. 7. 00:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak izgattuk egymást.hirtelen jött.
2011. szept. 7. 00:35
 5/7 anonim válasza:
73%
De akkor se kell felelőtlennek lenni!!!
2011. szept. 7. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem mi köze a tamponnak a terhességhez.

Elvileg minimális esélye van a terhességnek, de talán jobb volna nőni még egy kicsit a szexhez...

2011. szept. 7. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
biztatlak BOLDOG ANYASÁGOT :)
2011. szept. 8. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!