Nagyon fáj az első alkalom vagy nagyon vérzik?
Figyelt kérdés
léci segítsetek nagyon félek az eslőtől2011. szept. 5. 15:20
11/16 anonim válasza:
Én elvéreztem, csak azóta már visszajöttem.
12/16 anonim válasza:
Nekem nem fájt,nem vérzett..! Ha kivánod a csávót,nem lehet baj,és akkor nem fog fájni..!
13/16 anonim válasza:
ha 17 éven aluli vagy inkább várj fele,ráadásul félsz is minek csinálni ha félsz tőle? amúgy a kortól is függ
14/16 anonim válasza:
sok mindentől függ. ha sokat maszturbálsz előtte, akkor nem fog fájni :)
15/16 anonim válasza:
Nekem csak a behatolás volt kellemetlen meg egy-két percig, míg elkezdtük, de utána már nagyon jó volt! Eléggé véreztem, rendesen mintha megjött volna. Teljesen egyénfüggő, de ameddig félsz, meg se próbálkozz vele, mert nagyon szörnyű élményeid lesznek!
16/16 anonim válasza:
Én az első két alkalom után is 3-4 napig véreztem erősen, mintha megjött volna. Elsőre nem sikerült az akció, másodszorra, de nekem nagyon fájt. Igaziból a partnerem nem volt megfelelő, nem voltam igazán szerelmes az első barátomba, de erre csak később jöttem rá. Nem kívántam a szexet vele, görcsöltem. A mostani, második barátomat nagyon kívánom, gyengéd velem. Mikor arra került vele a sor, meglepetten tapasztaltam, hogy élvezem, és nem fáj ! Szinte csak úgy simán elveszett bennem. Ha eleinte fájdalmas, ne add fel, minden kezdet lehet nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!