ez a lány tényleg szűz volt, aki látott már szűz puncit az tudja mutatták a hüvelyét aki volt már pasival akár csak 2x is nem olyan!ezt elhiheted és hogy jötök ahhoz hogy csak a vér alapján elítéljetek valmit? csakazért mert valkinek vérzett ésnektek éppen nem! képzeljétek van akinek még a 3 is fáj és vérzik is. de tök mindegy ti nagyon okosak vagytok és tapasztaltak 17 évesen .én 35 vaygok és nő!!
2009. ápr. 21. 10:04
12/16 anonim válasza:
Helyben hagytam, mert pasik írtak ide, úgyse tudják, de hogy a lányok is hülyeséget beszéljenek??? Ott van a szűzhártya mutatja a kamera, vagy akkor szerintetek vérpatron a hüvelyben meg folpakk lett felragasztva oda vagy mit találtok még ki?
2009. ápr. 21. 10:57
13/16 anonim válasza:
Hát most nem azért de ha oda közelit a kamera akkor összehuzza nekem is olyan ám ha én össze huzom jahm és még valami én nem hinnék a patronos dologba de sztem sem volt szűz csak meg volt neki .
2009. ápr. 21. 16:32
14/16 anonim válasza:
najo emberek... tessék megkerestem (aki esetleg nem hiné el a művéres dolgot ) :
Mint kiderült, az egyetemistáknál ennél jobban megy az üzlet, olyannyira, hogy egyesek évente többször is eladják szüzességüket. Amint egy plasztikai sebész elmondta a riporternek, a férfiak valójában nem tudják megállapítani, szűz-e egy lány, vagy sem, s naivan úgy vélik, hogy a vérzés az érintetlenség bizonyítéka. Az oroszországi szexboltokban viszont kapható egy piros festéket tartalmazó kis gömb, amely nem okoz kényelmetlenséget, és nyomásra kipukkad, így máris van "vér". Így a szűzhártyák helyreállítását szolgáló műtétek, amelyek ára 250-500 dollár között van, kimentek a divatból, s ma már szinte kizárólag a kaukázusi és ázsiai országokból Moszkvába érkező lányok élnek a műtét lehetőségével, akiken otthon számon kérik a szüzességet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!