Pasik ti megdugnátok egy "fullos"szűz csajt? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
olyan csajt akinek tökéletes az alakja szép kacér?
(nem én rólam van szó hanem általános kérdés)
A,megdugnád
B,inkább várnál pár évet még elveszti mással és tapasztalt lesz.
Melyiket választanád és miért?
Kort is írj!
2011. szept. 3. 19:35
1/22 anonim válasza:
Fullos szűz csaj nem létezik. Üdv!
2/22 anonim válasza:
A+
hogy,miért? egyértelmű,mert az lesz neki az első,és ez egy életben csak egyszer van,ink mint amit már használtak..
kor
3/22 anonim válasza:
Rég baj, ha valakit ilyen elvek vezérelnek a párkapcsolatai alakításában
4/22 anonim válasza:
A, mert még nem dugtam szűz csajt.
Nem vagyok fiatal.:))))
5/22 anonim válasza:
Istenem!!! Ezt a barom kérdést!! A fullos szűz csajok is egyszercsak nem lesznek szüzek,és ha még terhes is marad,akkor nem lesznek fullosok.
De ha nem tudnád,a pasik a világ összes nőjét megdugnák,legfeljebb megvárják,hogy sötét legyen.
6/22 Walk With Me válasza:
C, Megismerkednék Vele, hátha összeillünk és kialakul a szerelem és ha igen, akkor SZERETKEZÜNK egy jót. :)
8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értettétek a kérdést....én arra gondoltam h van egy csaj aki fiatal,nagyon szép ,szóval bomba csaj hibátlan az alakja tudjátok szűk kis tinipunci illyenkor nemtör rátok az az érzés h dejó lenne megdugni,elvenni a szüzességét?
2011. szept. 3. 19:52
10/22 anonim válasza:
igen mert én lennék a szűzoltó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!