Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen volt az elso? Valami...

Milyen volt az elso? Valami jo bevalt pozok?

Figyelt kérdés
egy kicsit reszletesebben kerlek...
2009. ápr. 19. 21:31
 1/7 A kérdező kommentje:
lehet h ciki hogy nem tudom nev utan ugyhogy kerlek reszletezzeted elore is kocc>:D<
2009. ápr. 19. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy, amit nagyon megszerettem :) és a lehető legjobb... legalábbis, nekünk nagyon bevált.

Olyan, mint a "kiskanál" -póz, ugye amikor a nő úgy bújik a férfihoz, hogy mindketten az oldalukon fekszenek egy irányba... remélem érted... és ha így belehatol a férfi, az... hát, nekem az iszonyat izgató :) De úgy tapasztaltam, hogy a férfiaknak is. Hihetetlen gyorsan ellehet érni az orgazmust, mind a nő, mind a férfi részéről.

2009. ápr. 19. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

lány felül fiú alul fekve

fiú felül lány alul

lány fekszik lábait az egekbe és a fiú meg térdel

vagy a lovagló fiú alul lány pedig beleül

szerintem első alkalomra ezek a legjobbak

főleg az utolsó

2009. ápr. 19. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
hat mi legeloszor azt a pozt valasztottuk hogy en voltam alul a parom meg felul...de azota a kedvenc pozunk hogy en vagyok felul o alul,aztan meg egy olyan poz h en a labaimat felteszem a vallara es ugy szeretkezunk
2009. ápr. 20. 10:16
 5/7 anonim válasza:
Nekunk is az oldalt fekvos dolog valt be,de szerintem barmelyik jo,ha a parod elegge figyel rad...nalunk ez megvolt.Sokaknak a misszionarius jott be,de nekunk az valahogy nemigazan tetszik.Az,hogy melyik lesz a legjobb,az majd kettotokon mulik...szerintem...
2009. ápr. 20. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is az oldalt fekvős vált be, nekem nem ment a lány alul fiú felül mert nagyon fájt de amikor oldalról próbáltuk 1.re sikerült a dolog, azóta is az a kedvenc póz :P:D
2009. ápr. 20. 23:50
 7/7 anonim válasza:
Az oldalt fekvős téleg jó nekünk még az jön be amikor a barátnőm négykézláb van és én pedig mögötte...az is nagyon jó...
2009. ápr. 24. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!