Befér majd vajon szex közbe?!
Figyelt kérdés
Nos.. Eléggé félek attól, hogy mikor közösülök a barátommal milesz ugyanis most perpillanat aligha egy ujjam befér.:S Segítsetek légyszi! Adjatok tanácsokat! Nagy szükségem lenne rá . Egy aggódó tini.2011. aug. 31. 16:13
21/32 anonim válasza:
nem szoktam ilyen témákhoz hozzászólni, de aki 13 évesen kezdi abból sosem lesz már ép ember...
22/32 WhiteLabel válasza:
remélem valami nagy ló farka van a f*szinak, és szétfeszít mint a k*rvaélet ha ilyen hülye vagy.
24/32 makkjános válasza:
hogy befér-e majd vajon? hát ha csak egy ujjad fér be, lehet, hogy jótékonyan segíti a csúszást a vaj, de én azért még várnék a dologgal
25/32 anonim válasza:
nagyon nagyon fiatal vagy, nem kéne még lefeküdnöd vele, várj, de azért elmondom hogy a barátodnak kéne gondoskodnia arról hogy beférjen. kézzel próbáljon szép lassan tágítani, ha meg nem, és csak durr bele akkor kudarc lesz.méghozzá eléggé fiatalon. amiről nem mondom hogy egészséges. megéri?
26/32 A kérdező kommentje:
nem, nem is most szeretnék:) csak aggódom miatta.
2011. szept. 1. 14:45
27/32 anonim válasza:
a babázás belefér ráérsz hozzákezdeni a a szexhez 17 évesen is, a kitűnőség nem az jelenti hogy tudsz gondolkodni és tanult vagy az csak jegy
28/32 anonim válasza:
nyugodjmegsztem mindenki igy van h csak az úja fér be nekem is ez volt.. de simán ment :DD
29/32 anonim válasza:
az különben is valsz csaka szüzhártyád. az majd átszakad és akkor máris több ujjad is befog férni!
30/32 anonim válasza:
Összefoglalom az élted ha ennyi idős kórban teszed ezt:
Miután rommá kúrtak a palinak görcs áll a lábába! Ettől te terhes leszel! Ezek után elmész az MTVbe ahogy mondták előttem is! Új műsor lesz amiben szerepelsz majd: Tripper kankó együtt frankó! címet fut majd! Utána tragikusan az út szélén 2014 szeptemberében elüt egy részeg nekrofil sofőr!
Az alábbiak alapján csak ajánlani tudom!
A téma nem neked való ne foglalkozz még vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!