Hogy vezessem rá a szexre?
Figyelt kérdés
Barátommal sokat beszélünk a szexről én 15 vagyok ő 19.
Nagyon kíván már engem és néha néha én is őt.
Arra lennék kíváncsi, hogyan lehetne elkezdeni a szexet..
Részletesen leírná nekem valaki?
Persze védekezni kell azt tudom:)
Tudok sok mindent :)
de várom a válaszokat
Bunkók kíméljenek a baromságaikkal!
2011. aug. 30. 22:00
11/11 anonim válasza:
szerintem ha egymás mellett vagytok(akár tv,vagy csak beszélgettek) valami nyugis helyen valamelyikőtöknél,akkor csókolózás közben elindulhat a kezed,csókolgasd a nyakát,tudni fogja hogy mehet kölcsönösen...ha abba akarod hagyni,szólj neki.legközelebb lehet kicsit tovább juttok...aztán ha orál szex...szerintem eleinte az sem baj,ha Te nem szeretnéd csinálni neki,mondd neki,hogy vezessen rá,és nem is kell lenyelni elsőre...aztán ha az orálon is túl vagytok,és késznek érzed magad rá,mondd meg neki őszintén...vagy ha nála vagytok kérdezd meg,hogy "szívem van nálad itthon óvszer?"tudni fogja mi a szitu...de akkor is csak lassan haladjatok...halk zene,szép szavak...sok-sok előjáték,simogatás,orál-szex...és nyugodtan szólj neki,ha meggondoltad magad vagy kellemetlen...Eleinte esélyes,hogy kellemetlen lesz,de a feszítő érzés elmúlik,és utána jó lesz...de nyugodtan kommunikáljatok közben,mondd neki,hogy ha fáj,hogy ha lassítson...de én pl közben végig arra gondoltam,hogy milyen gyönyörű érzés lehet a barátomnak,hogy mennyire szeretem,és hogy milyen jó intim pillanat ez...utána összebújva elaludni,és mellette ébredni szintén nem mindennapi...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!