Ha szűz a horoszkópom akkor mindig szűz maradok?
Figyelt kérdés
Szóval ha a horoszkópom szűz és lefekszem egy sráccal akkor szűz maradok, mert a horoszkópom szűz?2011. aug. 29. 14:19
53/64 anonim válasza:
Mondták már neked hogy a fekete lyuk is elbújhatna melletted ? Fájdalmas vagy ! Amúgy igen ! Akárhányszor is mennek át rajtad a születési dátumodon vagyis hogy milyen hónapban születtél azon nem változtathatsz !
54/64 anonim válasza:
Szerintem ezt te ihletted:
55/64 adriennjeni válasza:
Nyúlj bele a 220-ba és akkor nem maradsz szűz, mert megb..sz az áram, és még a horoszkópodat is elveszted, mert belehalsz a hülyeségbe, mert annyira gyökér vagy gyerek! amúgy k....va vicces vagy és jót nevettem ezen!!!!!pffúúúú, ez fájt!!!!! XDXDXDXD
56/64 anonim válasza:
Nekem igazából csak 1 kérdésem lenne,ha ez egyértelműen kitaláció,ráadásul nem a homor kategban van,a moderátorok miért nem törlik ezt,az én ártalmatlan kérdéseimet meg miért????
58/64 Fanni1713 válasza:
Annak hogy milyen a horoszkópod semmi köze a szexuális életedhez
60/64 A kérdező kommentje:
Vki érje mar el h ne legyek szűz.
hivjatok
06303817720
2014. júl. 26. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!