Mit éreztek akkor mikor elmentek (csikló)?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 13:00
1/9 Mezsaros2008Erno válasza:
Attól függ hogy hova megyek. Ha vizsgázni akkor stressz izgulás ,de ha bulizni akkor feldobott vagyok jó a hangulatom.
3/9 sovietunion válasza:
pill megpróbálom leírni mikor a csajom elmegy: AAAAAAAAAAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ FFFFFFFFFF SSSSZZZZZZZ SSSSSSSSS
AH!
jah meg a vége: HU HU HU aaaa
énemeg: hagydmá abba.
4/9 anonim válasza:
Ellazul az egész testem, és olyan minha hullámozna mindenem és a többi kinemfejezthető
5/9 anonim válasza:
Ha elmegyünk,azt érezzük,hogy nincs hova visszamenni.
65/F
6/9 anonim válasza:
szívd visszafele a levegőt, de mintha h betűt szeretnél mondani, és amikor kifele fújod a levegőt, halk a hosszan, és ez így váltakozik, amikor annyira elemembe vagyok, attól félek, h benyit az öccse meg a húga, h mit csinálunk, végén még a rendőrséget is képesek felhívni, h gyilkolom, szóval a bezárkódás ez miatt nem jó
7/9 anonim válasza:
mmm ... bizsergető érzés, ösztönösen össze rándulnak a combizmaim és érzem hogy rendszertelen lesz a légzésem de a pontos érzést nem tudnám leirni :D
8/9 anonim válasza:
Én olyankor azt sem tudom hogy fiú vagyok-e vagy lány. Összerándul a tested minden része egy pár másodpercre.
9/9 anonim válasza:
annak örülj hogy nem végleg mész el :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!