Hány éves kortól esedékes a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 13:54
12/15 anonim válasza:
mérkéne a iúknál késöbb? épp az hogy ők kanosabbak nekik mind1 mérne vezessék le???
13/15 anonim válasza:
Na itt mondom én azt, hogy 18.... Egy gyerek még ne keféljen össze-vissza...
14/15 mus musculus válasza:
A 2011-08-26 11:35-ös komment megírójától kérdezném; ezt hogy képzelted el? A lányok jobbára nem hajlandóak náluk évekkel fiatalabb srácokra még ránézni sem (főként ebben a korban), nemhogy ágyba bújni velük, és valljuk be, ez valahol érthető is. Baromi nagy mákja és érett viselkedése kell legyen egy 14 éves takonynak ahhoz, hogy egy 17 éves csajt felszedhessen. Majdhogynem kivitelezhetetlen az elméleted. Amúgy meg nem a kanosságot szokás levezetni szexszel - arra ott van a MarokMarcsi -, civilizált ember megfelelő partner, tudás, felkészültség és érettség nélkül bele sem fog.
15/15 anonim válasza:
Én 11 voltam. Nagyon jó érzés volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!