Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy 16/f...

Miért van az, hogy 16/f létemre gáznak érzem, hogy még szűz vagyok (a fél osztályom már nem az)?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 07:44
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
A többiek véleménye ne befolyásoljon, azt tedd, amit jónak érzel! Az járjon az eszedben, hogy egy nyúl egy évesen már ivarérett, hozzá képest mekkora lúzer már az egész osztály szex terén? És milyen minőségű az a szex, amit ő nyom? Sztem várd ki a szerelmedet, aztán gyertya stb.
2011. aug. 26. 03:45
 12/16 baluca válasza:
100%

Én sem vagyok mai csirke.

Érdekes, hogy 16 évesen, vagy már fiatalabb korban kezdik a mai gyerekek a nemi életet, aminek ha van következménye, azaz egy baba, akkor az már nem játék.

Manapság nagyon nagy feladat ám egy gyermeket úgy felnevelni, hogy minden alapdolgot megkapjon!

Én a helyedben büszke lennék rá, hogy szűz vagyok. Éretlen fejjel átélni az elsőt teljesen más, mint érett, felnőtt fejjel.

Ne siesd el, ha javasolhatom, de ha nem tudtok várni, akkor védekezzetek.

2011. aug. 26. 06:04
 13/16 anonim válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz. Én már elmúltam 20 és még mindig szűz vagyok. Ha bárki kérdezi, hogy ez hogy lehet, mindig azt mondom, hogy nem találtam még meg a megfelelő lányt. Ha kell, akkor akár 30 éves koromig is várok, de nem fogok d*gni csak azért, mert az "hűdemekkora királyság".

20/F

2011. aug. 26. 11:26
 14/16 anonim válasza:
mi az, hogy elveszetettem a szüzességem? ebben akorban az, hogy a klotyóban történt egy kis maszatolás, vagy házibulin egy kis nyalogatás..ha erre tíz év múlva van merszed emlékezni, ne állj a tükör elé, mert égő lesz...a szüzesség elvesztése, és a jó szex kicsit távol áll egymástól...az sem baj, ha egy jóval gyakorlottabb(profi) csaj kap le először...a füled is ketté fog állni...nekem már csak elhiheted..
2011. aug. 27. 09:42
 15/16 anonim ***** válasza:
utolso elotti: nem azert szexel az ember 20 evesen, mert mekkora kiraly lesz tole, hanem azert, mert rohadt jol erzi magat tole... 16 evesen divat azzal menozni, hogy "huuu en mar szexeltem", 20 evesen mar nem errol szol a dolog...
2011. aug. 28. 13:40
 16/16 anonim válasza:
100%

Jómagam is szűz vagyok 18 évesen! Van egy komoly kapcsolatom, egy nagyszerű lánnyal! Szeretem, és nem csak arra kell!

Még sem tartom magam lúzernek (nem menőnek) hogy Szűz vagyok!

Mint írták előttem, eljön annak is az ideje! De ha egyszer eljön ne habozz!:)

2011. aug. 29. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!