Azt vettem észre, hogy a pasiknak tetszik, hogy még szűz vagyok. Miért? 17/L
Mert izgalmas egy lányt a saját szexuális ízlésedhez igazítani: csak úgy tanítanálak meg szeretkezni, ahogy az nekem jó! Másrészt vagy kómában voltál 17 évig vagy tényleg rendes lehetsz, ami mellé bónusz az hogy szűz vagy! De ne szállj el...
22/F
nem voltam kómában :D
igazság szerint elég gyerekes vagyok,ami nem a legjobb :/
még nem érzem magam elég érettnek a szexhez :/
"most nem azért, de a te minden pasas orrára kötöd, hogy még szűz vagy??????O.o"
Miért szerinted ez titkolnivaló dolog?
ja erre válaszolni akartam...
nem kötöm minden pasi orrára...
de azért beszélgetek,ismerkedek pasikkal és ha közelebb kerülünk egymáshoz és megkérdezi,akkor csak elmondom...
:)
Ez nekem is fura volt. Én is szűz vagyok, de elég kevesen tudják rólam. Azok akik ismernek gyerekkoromtól és tudják, hogy nem volt még komoly kapcsolatom tudják rólam. De pl úgy fél éve dolgozok egy helyen, ahol rengeteg emberrel jóban vagyok, pasikkal is, van aki nyomul ezerrel, de nem kötöm az orrukra, hogy én még szűz vagyok. Senkinek semmi köze hozzá, majd ha túl leszek az első 1-2 randin valakivel akivel azt érzem, hogy talán ő lehet az akivel majd elveszítem, akkor neki elmondom,d e másnak nem. Nem szégyenlem hogy szűz vagyok, de nem is tartom erénynek. Ez csak egy állapot, ami mindenkinek megvan kinek hosszabb kinek rövidebb ideig. Egyébként annak ellenére, hogy nem szégyenlem azt veszem észre, hogy ha egy lányról tudják, hogy szűz másként néznek rá. rögtön elindul a miértek gyártása fejben, hogy biztos ez vagy az. Vagy ha szűz akkor biztos visszahúzódó, félénk, szemérmes is stb. Mondom én nem szoktam senkinek az orrára kötni hogy szűz vagyok, általában kerülöm a témát, de ha pl rákérdeznek, hogy van- pasim és megmondom hogy nincs akkor mindig csodálkoznak hogy pedig ők azt hitték hogy van. Szóval rajtam pl nem látszik abszolút hogy az lennék.
20L
mert igy kisebbek az elvásásaid nemtudsz kivel öszehasonlitnani tehát veled könnyebb érvényesülni lelkileg ötbbet bele lehet adni a szexbe mert nem idegesit az h biztos mással jobb volt meg kitudja hanyadik vagyok stb.
én ezért örülök egy szűz csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!