Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ettől átszakadhat a szűzhártyám?

Ettől átszakadhat a szűzhártyám?

Figyelt kérdés

Tornázok a suliban és lemegy a spárgám stb. Az érdekelne, hogy ettől felszakadhat a szűzhártyám? És, ha felszakad, az fáj?

És normális válaszokat várok, nem vagyok kíváncsi sokak baromságára. Köszönöm.

2011. aug. 13. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na akkor: Spárgától nem vaslószínű, de aktív sporttól igen is megrepedhet!!!!
2011. aug. 13. 22:00
 12/19 Lilith1994 ***** válasza:
100%
Én úgy hallotam hogy átszakadhat (a nagy megeröltetéstöl) na meg a tampontól is.
2011. aug. 13. 22:02
 13/19 anonim válasza:

Nem tudom hogy spárgától átszakadhat e de sport közben igen

a szüzhártya egyébként valamennyire rugalmas.

.nem ez nem hülye kérdés.

Nem biztos hogy fáj még az első együttlét se,lehet h észre se veszed,az emberek fájdalomköszöbe nagyon eltérő lehet és ha tornázol gondolom a tied magasabb

2011. aug. 13. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:
ha nekem terpesztesz be akkor már nem leszel szűz
2011. aug. 13. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha nagyon vékony a szűzhártyád, akkor átszakadhat.
2011. aug. 14. 07:46
 16/19 Denih válasza:
Hát ha hirtelen mozdulsz olyat akkor bizonyosan átszakadhat , de nem biztos ! Attól is függ , hogy vékony-e ... Ha igen akkor átszakadhat! Ja , és fájni se biztos , hogy fájin fog ...
2011. aug. 14. 15:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Át nem szakad, max bereped, lehet h. fáj, lehet h. nem. De sztem az h. szűz vagy az addig tart amíg be nem hatolnak.
2011. aug. 14. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
ha bemelegítés nékül hírtelen lespárgázol akkor igen sajnos és tuti h fáj ha nem is nagyon de egy kicsit...
2011. aug. 14. 20:40
 19/19 KartoffelKatze válasza:
hát figyelj aranyom, szerintem elszakadhat, kitudja, ahány nő annyiféle lehetőség, lehet, h épp te vagy az akinek elfog egyszer torna közbe, de ha eddig nem szakadt el akk nem fog. :) Am én fiú vok, és szépen le is tudok menni spárgába és nekem mondjuk nem szakad szét a tököm. 15/f
2011. aug. 15. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!