21 éves lány vagyok és még szűz miért félek ennyire a
szextől?
Figyelt kérdés
sok barátom volt már, de mikor arra került a sor, félek sőt azt se nagyon szeretem ha tapiznak stb. anyám szigorúan nevelt, mai napig vele élek, és ha egy sráccal belemerülünk a csókba anyám képe jelenik meg, nem tudok feloldódni, meg rettegek hogy esetleg kiszakadhat a gumi stb. deígy minden pasit elveszítek. érzem hogy nagy a baj, de mit tegyek? kérem ne trágárságokat írjatok!
már felnőtt vagy,közöld ezt vele is.semmi joga ahoz,hogy így bánjon veled.
barátnőhöz vagy kollégiumba nem tudsz elköltözni?
2011. aug. 12. 13:11
12/17 anonim válasza:
"Úristen mit kaptam lealáz a sárga földig". Mi lenne ha megpróbálnál nem venni tudomást róla "had mondja alapon". Állj a sarkadra, felnőtt nő vagy. Mondanám, h próbálj vele beszélni, logikusan érvelve, de nyilván ez nem megoldható. Vagy ha már nem jársz suliba, esetleg suli mellett menny melózni. Így már azt sem vághatja a fejedhez, hogy "én tartalak el". Ha nagyon rosszul alakul beszéld meg vele, h neked is egy életed van és mennyivel jobb lenne ha bnő módjára meg tudnátok beszélni a dolgokat, mert így csak azt éri el, h elveszít. Állj ki magadért, mert egy életed van és ezeket az éveket (a legszebbeket)soha nem kapod vissza. Arról nem is beszélve, ha így folytatod soha nem lesz komoly kapcsolatod és akkor örök életedre anyáddal élhetsz édes "harmóniában" és nézheted a szerelmes szappanoperákat. :(
2011. aug. 12. 13:15
13/17 anonim válasza:
Nem tudom hány éves anyád,de elég maradi. Hogyan mondhatja meg egy 21évesnek hogy mikorra meg hova menjen! Állj a sarkadra, és mond meg neki hogy ez már a te életed! És azt is közölhetnéd vele,hogy a saját hibáidbol szeretnél tanulni nem töle! Egyszer felveszed a kesztyüt es beszélsz vele,ha kell akár kiabálhatsz is. Utána hidd el elgondolkodik majd rajta! A szexröl meg annyit,hogy a világ legcsodálatosabb dolga. Lehet picit félsz, de ha talalsz egy megfelelö embert akit majd szeretsz és ö viszont szeret,automatikusan meg fog történni. Ne görcsölj rajta! Az okait keressd miért! A legföbb ok az édesanyád! Tudat alatt félsz töle.
2011. aug. 12. 13:45
14/17 anonim válasza:
Elég baj, hogy így nevelt. Már 3 éve felnőtt vagy, mégis meddig babázna veled mint egy kislánnyal? Nem akarja hogy boldog legyél? A boldogság egyik kulcsa a szerelem szerintem, anélkül aki meg tud lenni, hát furcsállom. Most már bízhatna benned annyira, hogy csak 1 pasassal mész el, és azért mert szeretitek egymást nagyon és jólesik vele lenned. Nem ülhetsz folyton anyukád mellett, ezt ő is be kell lássa. Amúgy ezt hogy anyukádat látod csók közben, ezt is lehet csak pszichológus tudja segíteni feldolgozni. De ha így folytatja... költözz el mihamarabb albérletbe, bárhova! Bután hangzik, de MENEKÜLJ! ...az életedért, ami a tied, s nem anyukádé!
2011. aug. 12. 14:00
15/17 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon hasznos a magasról leszarom hozzáállás. Mit tud tenni, megver, ordibál veled?
Csak akkor tud irányítani, ha hagyod. Először is azt kell tudatosítanod, hogy ez az egész, csak a fejedben létezik. Elmehetsz szakemberhez, de ő nem fogja tudni megváltoztatni az anyádat. HA dugni akarsz, akkor találd meg a módját. Nincs a nap 24 órájában a sarkadban.
2011. aug. 12. 14:07
16/17 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem fog változni a helyzet, amíg nem változik meg az anyukáddal való kapcsolatod. Énis azóta élvezem a szexet, amióta nem lakok már otthon (egyetem miatt másik város). És így sokat változott a helyzet, felfogta, hogy tudok magamra vigyázni, már egészségesebb a viszonyunk. Itt kezdődik, és értesd meg vele első sorban, hogy mennyire fáj neked, hogy nem bízik benned.
2011. aug. 12. 23:14
17/17 anonim válasza:
Nem vagy már kislány ! Nem kell úgy tartani anyucitól, így csak tönkre megy az életed. Miért van bűntudatod ha csókolózol egy pasival ? Anyukádnak sem volt látod mert férjhez is ment és gyereke is született, megszült téged. Akkor ezekszerint Ő sem vetette meg a szexet, neki sem volt anyukája előtt bűntudata. Akkor most legyél apáca mert anyukádnak úgy tetszik ? Ne csináld ezt ! 21 éves vagy, még kiskorú sem vagy már, hogy anyukád fogja a kezed. Bizony beleunnak szerintem is a pasik az ilyen csajokba és az nem jó. Azért tuti nem jár veled senki, hogy csak beszélgessetek. Bizony anyukád a szexuális életedet is tönkretette így ... :(
Jaja szerintem is a legjobb, ha elköltözöl. Egy idő után te sem bírod majd idegekkel és tönkre fogsz menni, hogy úgy kezel téged mint egy kislányt. Ha van barátod és csókolóztok ne anyukádra gondolj hanem lazulj el és bízd magad rá, hidd el kellemes lesz az együttlét. Ha nagyon szereted nyugodtan feküdj le vele, nem biztos az, hogy egyből elszakad az a gumi. Mondjuk mikor párom elvette a szüzességem nem használt gumit mégsem estem teherbe, de én nem is gondoltam anyumra. Ha te mindig anyukádra gondolsz, akkor az már szinte egyenlő azzal, hogy rettegsz tőle. Az meg nem vezet jóra.
A szextől meg abszolút nem kell félni. Éld az életed akár tetszik az édesanyádnak akár nem ! Nem kezelhet már gyerekként téged !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!