Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok? Ribanc lennék szerinte...

Csajok? Ribanc lennék szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy jó barátom vonzódunk egymáshoz de nem járunk és ha oda adnám a szüzességem neki az nagyon nagy ribanc lennék?
2011. aug. 12. 10:03
1 2
 11/19 anonim válasza:
46%
Szerintem 1 év kevés ahhoz, hogy biztos lehess benne, hogy barátok maradtok. Ne tedd tönkre így a barátságot! Hacsak nem akarsz magadnak egy örökre tisztázatlan kapcsolatot. Vagy győződj meg előtte maximálisan, hogy tényleg nem akar ő se többet!
2011. aug. 12. 23:18
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Én 18 évesen bazstam el két nagyon jó barátságomat. Nem feküdtünk le, csak randiztunk. Csók volt persze, de hamar vége lett, ahogyan a barátság is.
2011. aug. 13. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Ja és szintén egy éve ismertük egymást.
2011. aug. 13. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam. Ugyanez a szituáció. Csak mi összejöttünk, mielőtt lefeküdtünk volna. Bár azzal sem kellett sokáig várni, de mai napig együtt vagyunk és szeretjük egymást nagyon.

18/L

2011. aug. 13. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
végülis közelebb kerültök egymáshoz....nagyjából minusz 20 centire...xDxDxDDD
2011. aug. 13. 14:11
 16/19 gyakorika22 válasza:
77%
Szerintem nem feltétlen szerelem kell hozzá. Elég a testi vonzalom is. ha érzed, hogy ő kell. Azért, mert valaki valakivel lefekszik aki nem a párja az már ribanc? Furcsa elgondolások ezek. Mindenki maga dönti el hol, kivel, mikor. Ha minden nap mással akkor minden nap mással. Saját döntése, joga. Nem kell ezért elítélni valakit, vagy épp leribancozni. Kíváncsi lennék hány ember az akinek nem volt egy éjszakás kalandja vagy nem fordult meg a fejében. Az én véleményem az, hogy ne hallgass senkinek a véleményére azt csináld ami neked jó.
2011. aug. 14. 07:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok...

18/L

2011. aug. 15. 00:29
 18/19 anonim válasza:
legyetek dugópajtik. az tök normális. nem jártok de jó barátod és dugtok.
2011. dec. 12. 16:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Igaz már későn írok, de nem ettől leszel ribanc csak ez nem helyes dolog.
2011. dec. 17. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!