Szerintetek, hogy mondjam el anyámnak, hogy nem vagyok szűz? 15/L
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 22:56
21/32 gazwezir válasza:
- Képzeld anya, elvesztettem valamit, de nem tudom hol és mikor!
- Na és mi az kislányom?
- Hát a szüzességem!!!
22/32 anonim válasza:
Figyelj ezzel én is gondban voltam!De hála az égnek nagynénikém leleplezett mármint úgy hogy azt mondja azt hiszed hogy én elhiszem hogy 2 éve jársz a barátoddal és még nem feküdtél le vele?Na ekkor anya rám nézett és várta hogy mondjam hogy pedig még nem feküdtem le vele de nem mondtam aztán elkezdett kérdezősködni hogy mikor? hol? stb. ez egy kicsit kellemetlen volt de túl vagyok rajta hála a nagynénikémnek,hogy felhozta a témát!Kérj meg valakit hogy hozza fel a témát!
23/32 anonim válasza:
16 évesen szexelni valakivel megrontás:S
25/32 anonim válasza:
ajj van eg yilyen felhasználó itt gyk-n az a neve hogy 'apád'.. és most milyen jól idevágna hogy ideírná hogy
' én már tudom'
26/32 anonim válasza:
Én 15éves fiú vagyok,de még szűz,de énsem mondanám el,igaz kapcsolatban vagyok,de szerintem a szüleim nekemis felfogják majd hozni pár hónap mulva hogy azthiszed h mi nemtudjuk h már lefekdüdtetek...énis igy fogok szerintem egyszer ,,lebukni,, nincs az az Isten hogy elmondanám,h anya apa,már nemvagyok szűz.Különben meg ha nem annyira nyomja a piciszived akkor meg minek elmondani,amiről nemtud az nem fáj neki.Ha elmondo akkor számits egy minimum 2órás hegyibeszédre.Utána meg megkérdezi hogy de legalább védekeztetek,ha nem,szerintem elástad magad a szemébe,ha meg terhes is maradtál akkor meg kitagad a családból.Ha igen,akkor szerintem azt fogja mondani h legalább ésszel csináltátok.
27/32 anonim válasza:
Én is folyton ezen gondolkodom,hogy fogom elmondani. Vagy hogy mondjam-e egyáltalán. Úgy gondolom azért mivel anyuka,megérdemli hogy tudja.Képzeld el,mi lenne ha 1 év után vagy 2 év után még mindig ártatlannak hisz,beszélgettek,és te benyögöd hogy jah,hát én már 2 éve elveszítettem(tudod anya,az akkori barátommal,de bocs hogy nem szóltam,kiment a fejemből..)Mondd el neki mindenképp,bár nem tudom ezt más lány hogy csinálja..én elmondanám ha elveszíteném.Ülj le vele.-amikor nyugodt és vidám-és mond el hogy nagyon szereted a barátodat,úgy érezted hogy elérkezett az a pont hogy megértél rá hogy magasabb szintre lépjetek a kapcsolatotokban.Ebből tudni fogja,adj neki egy perc gondolkodási időt és várd ki a reakciót. Reméljük gratulálni fog!Sok sikert! 16/L
29/32 anonim válasza:
és ha azelőtt szolnánk mielőtt tervezzük??
30/32 anonim válasza:
Nem azért de mi a francért kell ilyen idősen lefeküdni az első olyan sráccal akivel megteheted??? Meg ha már ennyire akarjátok miért nem vagytok elég bártak h elöte odaáltok az anyuka elé h hát ti már szeretnétek...
Sajnálom h ezt kell mondjam de szerintem ha anyud megtudja akkor csalodni fog benend mert szerintem nem ugy nevelt h 14-15 éves korodba már ilyeneket csinál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!