Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőm szűzhártyája nagyon...

Barátnőm szűzhártyája nagyon érzékeny! Másoknál is hasonló a helyzet? Megoldás?

Figyelt kérdés
Így sajnos eddigi próbálkozásaink kudarcba fordultak. Mikor orálisan kielégítem és véletnül hozzá ér a nyelvem a szűzhártyához már az is nagyon fáj neki. Orgazmus után mikor nedves akkor már próbáltuk az ujjammal is, és rendesen is a szexet de annyira fáj neki a legkissebb érintés is, hogy abba kell hagynunk mindig, és a hüvelyébe egy kicsit se tudok behatolni. Ezen szerintetek már, csak az segít ha én nem hagyom, hogy elhúzódjon tőlem és akkor szakítsam át neki? Több mint 8 hónapja vagyunk együtt és már csak ez áll az utunkba. Ő 20 éves. Köszönöm a válaszokat
2009. ápr. 10. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az orvos fájdalommentesen vágja. Ha nagyon érzékeny lenne, még fájdalomcsilapítót is adhat neki - de erre legtöbbször nincs is szükség. Ő ugyanis vág - és nem tép, mint ahogy te tennéd.
2009. ápr. 11. 18:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Talán igazuk van az előttem szólóknak, dokihoz kéne menni. És utána mennyire élvezhetné, tyuhejjj... Ha a nyelveddel elérsz odáig, elég ügyes lehetsz!:)
2009. ápr. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!