Ha egy lány már nem szűz, a külsőjére ránézve meg lehet-e ezt valahonnan állapítani?
Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 22:24
2/11 anonim válasza:
A külsődre nézve biztosan nem. Esetleg ha kicsit furcsán, netán görcsösen viselkedsz. De nyugi, nem fog kiderülni.
4/11 anonim válasza:
ha nagyon ronda vagy akkor esetleg azt hiszik rólad hogy még szűz vagy:)
amúgy nincs
6/11 anonim válasza:
Nincs külső nyoma. Legfeljebb ha szép éjszaka volt, akkor másnap egész nap mosolyog a lány, ha meg vacakul sikerült, akkor igen erősen elgondolkodó lehet.
7/11 anonim válasza:
Amikor még szűz voltam és jártunk bulizni,csomószor volt olyan hogy pasi kijelentette hogy én még szűz vagyok.Nem tudták megmondani hogy miből gondolják,csak tudták.Szerintem nem volt semmi erre utaló a külsőmben,és mégis.Amikor meg elvesztettem akkor érdekes módon nem mondott ilyet egyik sem.Fura dolog ez,én sem értettem hogy mitől lehet.Szóval vmelyik pasi képes megállapítni hogy szűz e a lány.
8/11 anonim válasza:
Nem :D Az előttem lévő válaszra is csak azt mondom, h jól tippeltek.
Volt, aki megpróbálta nekem bemesélte, hogy a járásról meg lehet állapitani, de nem igaz. :D
Ne aggódj, nem buksz le:D
9/11 anonim válasza:
Én 17 évesen még szűz voltam. Viszont bombanő :) És biztos vagyok benne, hogy mindenki azthitte,hogy átment rajtam egész Budapest.
10/11 anonim válasza:
egy anya bizotos h észre venné,,sokn azt mmondják az elsö aktusod megtörténése után az ember vagyis a nö éretebben viselkedik,nemtudom h ez menyire igaz de a saját tapasztalatom az h az én anyukám megkérdezte h szüz e vagyok még mert olyan furcsán veielkedek,szoval sztem tényleg lehet benne valami a küldödön nem változik semmi de belüröl ténylleg más lezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!