15-16éves csajok. Ti hány hónap/hét/nap járás után feküdtetek le a pasitokkal?
Én 16/L vagyok, még nem feküdtem le a barátommal, de 7 hónapja vagyunk együtt...
Valahogy még nem érzem úgy, hogy készen állnék, és a barátom ezt szerencsére meg is érti, mondta hogy megvár :) (amúgy mindketten szüzek vagyunk)
A petting úgy kb. 1 hónap után lehetett, csak szép lassan haladunk, ez köszönhető annak is hogy nem sok alkalmunk volt/van rá.
Szerintem nem kell elsietni. Pettingeljetek sokat, és ha tényleg mindketten akarjátok, akkor hajrá! :)
16 evesen 1 honapja jartunk,amikor elkezdtunk pettingelni,es 6 honapja amikor szeretkeztunk.3 evig voltam egyutt a fiuval.De most igy visszatekintve: akkor meg mentalisan nem voltam eleg erett a szexhez.
Te is szuz vagy meg?
Sztem ne siettesd a dolgot!Minel jobban akarod,a csajod annal jobban be fog panikolni es rossz lesz neki!Csak szep nyugodtan!:)
A fiú 16,kb.2 hét mulva petting,5 hét után szex.De mi ismertük egymást egy éve.Ha szereted nem kell hónapokat várni.Egy barátnőmmel most azért szakítottak,mert 5 hónapig húzta az időt,a srác meg megunta,hogy csak szájrapuszi van.Ennyi.
17/l
Mellesleg mai fejjel többet várnék.
De nem az 5 hét miatt,hanem mert nem szerettük egymást eléggé.Minden ezen múlik,az időnem olyan fontos tényező,mint a szeretet mértéke.Olyan ismerős is van,h 2 hét után szexeltek,és azóta -3 év- is együtt vannak.
Előző 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!