Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MInden nő képes mind 2 két...

MInden nő képes mind 2 két fajta orgazmusra?

Figyelt kérdés
eggy filmben hallottam hogy nem most ez igaz vagy nem? :)
2011. aug. 4. 00:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ennyi baromságot ...

Na először "11:16"! Tehát minden nő egyedi ebben a tekintetben. Persze vannak sémák, de akkor is másként működnek orgazmus szempontjából. Nem tudom, Te hány nő orgazmusát, hány alkalommal élted át, a sajátodon kívül. Hánynak okoztál örömöt, csikói orgazmust, spriccelős G-pontos orgazmust? Tehát én idestova lassan 20 éve élek nemi életet, majd félszáz partnerem volt és egy óvatos saccolással, alsó hangon is 2000-2500 aktust tudhatok magam mögött minimum.

Tehát:

1., Csiklói orgazmus: a nők 90%-nál működik, 10%-nak túl érzékeny a csiklója, ezért kellemetlen nekik az ingerlése. Minden nem túl béna férfi el tud érni orgazmust a nőnél általa.

2., Hüvelyi orgazmus G-pont nélkül: a nők 20% képes rá, egyszerűen elég érzékeny a hüvelyük, ez mellett agyban a szex tudatától és az esetlegesen az aktus közben ért egyéb ingerelt erogén zónák által kifejtett vágy fokozástól létrejövő orgazmus (elárulom van olyan nő, akinek a mellbimbója izgatásával is lehetett orgazmust okozni). Lényege: aktus közben, a csikló külön ingerlése nélkül jut orgazmushoz.

3., G-pontos orgazmus: a hüvelyben lévő G-pont közvetlen ingerlésével elért orgazmus, az esetek 90%-ban spricceléssel jár, ami nem vizelet, hanem egy mirigy váladéka (neten rákereshető, elhelyezkedés, működés, stb. nem fárasztanám a témát ezzel most). G-pont ingerelhető pénisszel (nagyon jó testhelyzet, két anatómiailag jól összeillő ember esetében jön össze), illetve ujjakkal és segédeszközökkel.

És még egyszer, kedves "11:16": nem egy 40+-os partnerem volt, akiknek rendes, egészséges orgazmusokkal dús szexuális élete volt, de például a G-pontos orgazmust én ismertettem meg velük először. Tehát írásom személyes tapasztalaton és több tucat nővel történt intim beszélgetésre alapszik - akik nem megjátszották, vagy hazudták az orgazmust, mert döntő többségük szexkapcsolat volt, aminek a lényeg az volt, hogy minél jobban élvezzék ők is; ezért is voltak őszintén megbeszélve ezek a dolgok!

2011. aug. 4. 15:41
 12/16 anonim válasza:
Akkor szóval azt tanácsolod hogy mikor érzem hogy pisilnem kell,várjak,várjak míg megnem történik??Utolsó te is válszolj rá lécci!!!!
2011. aug. 4. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Tehát nem nekem kellene rá feltétlen válaszolnom! Kivéve, ha biztosan át akarod élni :-P :-D - de akkor privit írj :-D!

Egyébként járj nyitott szemmel:

"Vannak olyan nők, akik sok esetben spriccelnek ujjazás, esetleg normál aktus közben, vagy legalábbis csorog belőlük valami - a mennyiség minden esetben változó. A kéjnedvet a húgycső jobb és bal oldalán található mirigyek termelik, amik a hüvely elülső falán találhatók. Ez a rész csak akkor tapintható ki, ha a nő izgalmi állapotban van. A G-pont izgatásakor a mirigyek váladékkal telnek meg, egyéntől függ az is, milyen a szaga, állaga és íze. A kicsapódás előtt a legtöbben vizelési ingert éreznek" - Forrás: www.pointernet.pds.hu

" helyes a párhuzam, amit a G-folt ingerlése és a vizelési inger között felvetett. Az is helytálló, hogy típusos esetben először jön – ha jön – a vizelési inger(re emlékeztető érzés) aztán az orgazmus" - Forrás: www.vital.hu

"A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül." - Forrás: eletmod.hu

Ezen felül igen! Akik először tapasztalták meg, legtöbben azt mondták: "Azt hiszem bepisiltem ..."

De utána elmagyaráztam nekik is, hogy nem ... (és ha igen? Akkor is megérte :-P)

2011. aug. 4. 22:36
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat , és semi gond ennyivel is okosabb lettem :D
2011. aug. 4. 22:54
 15/16 anonim válasza:

Köszönöm,még átolvasom párszor hogy megértsem:):)

Majd kipróbálom,mert nagyon kíváncsi vagyok az érzésre:D

2011. aug. 4. 23:08
 16/16 anonim válasza:

Én 2-ről tudok.. és nem mindegyik nő

Azt ajánlom nézd meg a csajok a csúcson című film első részét xD abban benne van a válasz

2011. aug. 5. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!