Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Előfordulhat, hogy most már...

Előfordulhat, hogy most már megállapodik?

Figyelt kérdés

Párom most lesz 20 éves, nagybulis, sok lánnyal volt már, szórakoztak, minden megtörtént köztük, kivétel a szex, 5 hónapja járunk, és már megtörtént a dolog, nekem nem ő volt az első, de neki én voltam.

Itt most csak magamból tudok kiindulni, hogy nekem mikor megtörtént az első, nem sokáig tudtam a srác mellett maradni,mert egyszerűen kíváncsi voltam milyen lehet mással. Nekem a srác volt az első mindenben.

A srácnak viszont volt vagy 20 barátnője, akivel minden volt csak szex nem. A kérdésem az lenne, hogy miútán neki is megvolt az első, érdekli-e hogymás lánnyal milyen lehet, vagy most azért már megmaradna nálam??

2011. aug. 3. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Hülyegyerek ez csakis tőled függ,de te már most aggódsz,hogy megmarad-e melletted,na ezzel fogod elmarni magadtól!:D
2011. aug. 3. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
én nemhiszek ebben ha veled jóvolt az első neki akkor miért menne másra? szerintekm megmarad
2011. aug. 3. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen érdekelni fogja. Lehet 5-10-15-20 év múlva, de érdekelni fogja ...
2011. aug. 3. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
biztosan felmerül benne, de ha igazán szeret akkor nem fog félrelépni. a gondolat bennem is megvan, hogy milyen lehet mással, mint első barátnőmmel, akivel elsők voltunk egymásnak. de annyit nem érne az egész hogy tönkretegyem vele a kapcsolatot, és nem is tudnék nyugodt szivvel máshoz nyulni, mert őt szeretem. épp csak annyi hogy elgondolkodok hogy miben lehet más mással... de őszintén leszarom amig ő szeret és vele lehetek :)
2011. aug. 4. 00:38
 5/5 anonim válasza:
Mért ne maradna? De ezen a témán ne lovagolj sokat főleg ne elötte mert ezzel fogod elüzni magadtól!
2011. aug. 4. 01:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!