21.42-nek Áá nem hiszem hogy most pár csepp vértől valaki félne, de most viccet félretéve komolyan miért?
2011. aug. 2. 21:53
12/20 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ha 20 éves korodik vártál vele, tuti nem akarsz csak úgy szexelni, tehát komolyabb kapcsolatra vágysz és ettől paráznak, nem a szüzesség részétől. Hogy esetlen túl komolyan vennéd a dolgot az ő ízlésükhöz képest.
2011. aug. 2. 21:54
13/20 dellfil válasza:
A fiatalabbja, bizonyára fél, hogy nem eléggé tapasztalt ahhoz, hogy lefektessen, és még közben neki is jó legyen. Nem akarnak "tanítóbácsit" játszani. Kényelem szeretetből. Kihagyják a "bevezetés a gyakorló szexológiába" részt.
Ja, meg tartanak tőle, - joggal - hogy túl sokat kell "imádkozni" ha szexelni akarnak. Stb... :)
dellfil
2011. aug. 2. 21:58
14/20 anonim válasza:
sztem meg attól félnek hogy mivel ők vették el a szüzességedet, ezután komoly kapcsolatot akarsz
2011. aug. 2. 22:08
15/20 anonim válasza:
utolsó vagyok: ez b.szott hülyén hangzott bocs: mivel ő vette el, nem ők vették el xD bocs
2011. aug. 2. 22:09
16/20 anonim válasza:
Én ma vesztettem el és egy csepp vér sem jött szóval ez nem ok rá hogy valaki féljen a szüzektől ;)
17/L
2011. aug. 2. 22:35
17/20 NoodIy válasza:
Száljunk már le a témáról, CSAK VICC VOLT hogy félnek a vértől!!!
Nem ijednek meg, van akinek imponál egy szűz lány van akinek nem. Van aki kifejezetten a szüzekre gerjed...
Nem félelmetes hogy szűz vagy csak kiábrándító...gnodolom.
2011. aug. 2. 22:52
18/20 anonim válasza:
Amikor én elvesztettem a szüzességem, a pasimmal bújtam egész este, nem pattantam ki az ágyból netezni.
"Szállj ki belőlem, ki kell poszolnom mindenhovááá!"
2011. aug. 2. 22:53
19/20 NoodIy válasza:
De lehet már reggel levesztette a suli budiban....
2011. aug. 2. 22:56
20/20 anonim válasza:
mert gondolom szép vagy és csodálkoznak h 20 évesen még szűz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!