Lányok! Hány éves korotokba veszítettétek szüzességeteket?
"13 de még mindig együtt vaunk
13L"
ezen ku rvajót röhögtem xd
amúgy én 15 demiazért már 10hónapja jártunk mikor megtörtént...MÉGMINDIG EGYÜTT VAUNK hogy a 13éves kiscsajt idézzem :D
15L xd
15/L
nem mindegy hogy ki hány évesen veszti el? az a lényeg hogy szeressék egymást, a többinek ku.rvára nincs köze hozzá! :-*
(nem a kérdést szóltam le cska van egy-két ember aki szereti leszólni a másikat:))
Marha büszke lehetsz magadra,h 13 évesen vesztetted el a szüzességed,de "még mindig együtt vaunk"...
Hova lett a nők büszkesége? 15 évesen azzal kell dicsekedni,hogy 13-14-15 évesen már nem vagytok szüzek? Ha már voltál ennyire naív,akkor legalább ne dicsekedj vele,mert abszolút butaság..
Én még mindig szűz vagyok,pedig már nem 1 és nem 2 alkalom lett volna arra,hogy elveszítsem. Várjatok vele lányok!! Ráértek bőven! Egyáltalán nem ciki,ha később vesztitek el,mint mondjuk a barátnőtök. És ha a fiú sürget titeket,az olyanokat ott kell hagyni! Miatta ne menj bele,ha nem akarod! Ha igazán szeret,addig vár,amíg felkészülsz és eléggé ráérett vagy!
16/L
05:25
Na, te is gyúrsz? Csak kérdezem, mert te mondtad, fel kell készülnöd. Esetleg az a készülés a semmiből áll? Oh, ebben az esetben meg NE mondjad azt, hogy fel kell készülnöd. Ezek után ne hazudj arról, hogy volt 1-2 alkalmad, amikor elveszthetted volna, vagy mondd azt is hozzá, hogy két bányából feltörekvő troll próbálkozott. Persze ha a patiszon robi tolja le előtted a gatyót, a szád egyből rácuppan a dologra.
Nos, hogy őszinte legyek, nekem nincs bajom azzal, ha egy lány váratni akar. Várasson, de ne játssza nekem az álszentet, mint te. Habár az más kérdés, hogyha nekem várnom kéne, akkor inkább lelépnék, mivel HA SZERET, AKKOR MEGTESZI. Fogalmazhatunk így is, mert mégis mit veszít vele? Semmit.
Igen, ettől előjön a sok szexista nő önérzete, és megpróbál majd erre reagálni valami olyasmit, ami arra akar utalni, hogy bunkó vagyok, esetleg jön az, hogy minden férfi fa.szkalap, de más érdemi érvetek nem lesz ez ellen. Bár a szűzhártya szóba jöhet, ami egy szimpla spárgától átszakadhat.
Jöhet még az is, hogy lelkileg változik meg az ember (ami hozzáteszem, nem létezik), de ez is hazugság, ti is nagyon jól tudjátok. Nagyon is jól tudja minden ember, aki már nem szűz, hogy a szexet túldrámázzák sokan.
Én 15 voltam, mikor elvesztettem. Nem bántam meg, nem változott bennem semmi,...Szerintem ezt a dolgot tényleg túlértékelik. Ha valaki úgy érzi, hogy lelkileg és testileg is fel van készülve, és agyban is elég érett hozzá, nehogy már az állítsa meg, hogy más azt mondja "húú de fiatal vagy".
21/L
Hát azért 12évesen meg 13.. :oo
Nekem van egy barátnőm, 15éves szőke .. melle is van.. és hiába vagyok lány eskü szép csaj..és ő is pasizik persze .. de 17éves kora előtt nem akarja elveszíteni!! Na ilyen enberek kellenének. (és nem ítéllek el kedves 13 és12éves lányok csak meglepődtem..)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!