Enyhe fitymaszűkület?
Figyelt kérdés
Enyhe fitymaszűkületem van, és hátra tudom húzni a bőrt teljesen, de kicsit fáj. Legutóbb merev állapotban megpróbáltam felhúzni, a kötőfékem kb. 2,3 MM, nagyon rövid, és ahogy húztam, a kötőfék egy helyen megszakadt, és enyhe vérzés következett be! Hogyan kezeljem a szűkületet? Nagyon enyhe, de azért kicsit kellemetlen. Mekkora egy 13/F ember átlagos pénisz mérete?2011. júl. 31. 22:28
11/18 anonim válasza:
amúgy a fitymaszűkületet hogyan orvosolják?
12/18 A kérdező kommentje:
Ha maszturbálsz sokat, síkosítod nyállal, vagy síkos alapban, vagy szeretkezel, vagy húzogatod, hatásosan tágul?
2011. júl. 31. 22:39
13/18 anonim válasza:
Ne törődj vele elmúlik.Egy 13 éves átlagmérete olyan 12-13 cm.Ha nm múlik el fordulj orvoshoz :d
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi csongi!
2011. júl. 31. 22:41
15/18 anonim válasza:
De vigyázz ne húzogasd hátra erőből, mert elszakadhatnak a makkot ellátó hajszál erek, és elsorvadhat a makkod. Halál komoly, olvass utána ha nem hiszed!
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi ! Nem erőből húzom, nem tépem a péniszem, csak szépen nyugodtan előre-hátra!
2011. aug. 1. 08:26
17/18 anonim válasza:
ÓVatos legyél, mert ha repedezik, akkor az heg lesz és az meg sebes és problmás, akkor meg le akarják majd vágni az egészet... az gáz... nekem levágták az egész fitymát és nagyon para lett az eredmény, fáj, amikor használnám és ronda is nagyon
18/18 alterops válasza:
Nallam az a baj hogy mikor nagy merevedesi hejzetbe van akkor nemtudom felhuzni.Utana olvastam es korulmeteles meg ieneket irt es kicsit megvok jedve.17 fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!