Egy lány felajánlotta, hogy elvehetem a szüzességét de mindenképp gumi nélkül szeretné. A végén említette, hogy ez pénzbe kerülne nekem. Szűz lánnyal még nem voltam életemben, de bármennyit fizetnék, hogy érezzem, hogy milyen lehet. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 18:40
11/39 anonim válasza:
hany eves a lany amugy? Es Te?
12/39 A kérdező kommentje:
A lány 20 én 35
2011. júl. 31. 21:39
13/39 anonim válasza:
Nem tudom melyikőtök ostobább....... Úristen!
14/39 anonim válasza:
35 évesen már rég el kellett volna menned ribihez, tedd meg!
f17
15/39 anonim válasza:
ja hogy szűz lánnyal nem voltál még , nem szóltam
16/39 A kérdező kommentje:
Igen szűz lánnyal nem voltam még és örülnék neki ha egyszer megadatna nekem is.
2011. aug. 1. 14:58
17/39 anonim válasza:
De mégis mire számítasz, milyen egy szűz lánnyal? Elmondanám, h ugyan olyan, vagyis rosszabb
19/39 anonim válasza:
szűzk*rva. és te egy jött-mentől szeretnél gyereket, és nem bánnád? tényleg már 35 évesen abban a korban vagy,hogy gyereked, meg családod kellene legyen, de hidd el így nem éri meg.
20/39 anonim válasza:
Szűzlánnyal egyértelműen rosszabb. Hiszen nem tapasztalt, más a hozzáállása. Túl van misztifikálva a dolog.
Hidd el, sokkal jobb ha szereted, ha kívánod a nőt. Mondok egy példát: van egy csúnya buta lány és egy csinos, okos. Biológiailag azonos, csak benned eltérő érzelmeket vált ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!